ממש כואב בחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש כואב בחדירה
    ריקי
    03/01/2013

שלום, אני בת 22, בתולה, אני ובן זוג שלי ניסינו לקיים יחסי מין בפעם האשונה, ולא הצלחנו, ז"א אני לא יכלתי, זה פשוט כואב מדי כשהוא מנסה לחדור, הוא גם ניסה קודם להכניס אצבע וזה גם יותר מדי כואב. הוא אומר לי שאולי אני מפחדת ושאין לי ממה לפחד, אבל לא נראה לי שאני מפחדת, אני לא מפחדת, אני פשוט לא יודעת מה קורה, ואני כל כך מתביישת ממנו שאני לא יכולה לקיים יחסי מין! מה הבעיה אצלי? ואיך אני פותרת אותה?

יש לי עוד שאלה, בן זוג שלי גם ליקק לי את איבר המין בלשונו, האם דרך כך אני או הוא יכולים לקבל זיהומים, מחלות מין.. משהו..? והאם זה מזיק לאחד מאיתנו?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממש כואב בחדירה

הוספת תגובה

• מחלות מין

ריקי
    03/01/2013

היי, בזמן שאני כותבת לכם אני הבנתי משהו.
    אני אמרתי שאני לא מפחדת מקיום יחסי מין, אבל נראה לי שאני מפחדת שאני או הוא נידבק במחלות מין. אנחנו רוצים לקיים יחסי מין עם קונדום, אבל בגלל שהבנתי שקונדום לא שומר מפני כל המחלות כמו סרטן צוואר הרחם, אני מפחדת שמישהו מאיתנו יידבק באיזושהי מחלה ואז אני מפחדת שההורים שלי ידעו (דבר שממש אסור שיקרה). האם זה ממש קריטי מחלות המין האלו שהקונדום לא שומר מפניהם?? אני צריכה להיות מודאגת?

עוד משהו- אני מתביישת שבזמן החדירה ירד לי דם ואז אני אלכלך את הסדינים ואת המיטה, מה אני אעשה? (אגב לאמא שלי לא ירד דם בפעם הראשונה שלה, האם זה אומר משהו עליי?)

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות מין - תגובה

לי ראובני
    03/01/2013

HPV הוירוס שעשוי ליצור סרטן בצוואר הרחם נקרא פפילומה
    הוא אכן לא חסין מפני קונדום אבל אם את בתולה ובן זוגך גם, אז הסיכוי שלמישהו מכם היתה הדבקה קודמת הוא זעום
    גם אם היו יחסים ללא חדירה
    אני מציעה לך לפנות לאיש טיפול לשיחה על החרדות הלללו
    ובעיקר על הקושי להיות שלמה עם היחסים שאת רוצה בהם
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש כואב בחדירה - תגובה

לי ראובני
    03/01/2013

ראשית לעניין הסקס האוראלי- גירוי באמצעות הפה
    בעיקרון אם אין לך הרפס ולא אין הרפס אז אין חשש להדבקות במחלות המועברות במגע מיני. אני חושבת שאם את בתולה אז בוודאי אין חשש (אם לא קיימת יחסים אוראליים עם אחרים)
    בקיצור זו פחות דאגה
    העניין של הכאבים בחדירה כן מצריך התערבות רופא
    כלומר שווה לך ללכת לגיניקולוגית ולשלול וגינסמוס- כיווץ לא רצוני של שריר רצפת האגן
    תפני לגיניקולוגית עם רקע סקסולוגי זה ייקל את ההליך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו