חבר לסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר לסקס
    נעם
    17/01/2013

היו לי 3 פרטנרים אני בשנות ה20 המוקדמות, אחד היה מערכת יחסים ארוכה של כמה שנים אחד היה בין לבין ידעתי שזה לא רציני אבל יצאנו איזה חודשיים ושכבנו די מהר
    והאחרון, הכרתי אותו כמשהו קליל ונמשך חצי שנה, אני די יודעת שיצאתי איתו במשך הזמן הזה כי נהנתי שיש איתי מישהו, ובין היתר גם שותף לסקס, אני נראית טוב ומדי פעם כשיוצאת מתחילים איתי, אבל אני לא זורמת, אני צריכה חבר כדי לשכב... ולא ברורה לי הסיבה למה בחודשים הראשונים של קשר אני מתלהבת ונהנת מהסקס ובהמשך יורד לי, אבל גם מהבחור... ואני סוג של מתביישת מעצמי לאונן כשאני לא בקשר גם, אם הייתי בזוגיות אז הייתי רוצה סקס אחרי שבוע או משהו כזה כבר היה חסר לי, וכשאני לא בזגיות לא מרגישה בנוח לאונן אלא חושבת לנסות להכיר גם כדי שיהיה בן זוג לסקס...
    הזמנים בין הפרטנרים היו ארוכים של חצי שנה לפחות...
    איך אני יכולה להרגיש יותר בנוח עם עצמי? לא להרגיש שאני מחפשת חבר בשביל הסקס בין היתר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר לסקס

הוספת תגובה

• חבר לסקס - תגובה

לי ראובני
    17/01/2013

את מעלה שאלות מאוד חשובות ומשמעותיות הקשורות לדימוי עצמי מיני, כלומר היכולת שלנו להרגיש טוב עם עצמנו, עם הגוף שלנו ועם הצרכים שלנו ולא להתבייש להיות במקום שרוצה ונהנה מיחסים מיניים.
    אני מציעה לך להנות מהאפשרויות שהחיים מזמנים לך וללכת עם הלב בכל מה שקשור ליחסים זוגיים ומינים. כלומר, אם יש מישהו שבעבר מצא חן בעיניך מאוד ואח"כ זה ירד בהדרגה, אז חשוב שתהיי כנה עם עצמך ולא תוותרי על האותנטיות ותבררי קשרים שלא מתאימים לך. מה שלא מתאים, שיפסיק...
    מה שמתאים... שימשיך.
    אוננות היא דבר טבעי ומקובל בעולם גם כאשר את בקשר זוגי, אין סיבה לחוש אשמה או בושה על כך.
    אל תראי בכך אינדיקציה לחוסר בקשר, לעיתים ההפך הוא הנכון, שכאשר אנחנו מרגישות מאוד מיניות, אנחנו יכולות דווקא לרוצות יותר...
    טיפול מיני קצר יכול לעזור לסדר דברים בראש ולתת לגיטימציה למה שעדיין מוטל בספק
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו