כניסה להריון??צריכה עזרה דחוףף,תודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון??צריכה עזרה דחוףף,תודה
    אורנית
    10/03/2013

שלום אתמול, אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין ללא חדירה, היינו במצב שהוא מעליי בלי תחתון ואני הייתי עם גרביון ותחתון דק (תחרה) .. הוא גמר והרגשתי שהגרביון והתחתון רטובים ממנו (וגם ממני)

האם יש סיכוי להריון? האם עליי לקחת פוסטינור? אני מבולבלת ואני לא יודעת מה לעשות, אני צריכה לקבל מחזור בסוף השבוע הקרוב ואני חוששת שלא אקבל, אני מאוד מודאגת אשמח אם תענו על שאלתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כניסה להריון??צריכה עזרה דחוףף,תודה - תגובה

לי ראובני
    10/03/2013

אם יחסי המין היו ללא חדירה, אין יכולת להכנס להריון
    להבא, כדי לשקול גלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת....

אורנית
    10/03/2013

האם יש סיכוי שלמרות שלא הייתה חדירה הזרע ייקלט? זאת אומרת במקרה שהביוץ התעכב והזרע חדר לנרתיק בנוזל משום שלא הייתי עם בד עבה אלא תחרה וגרביון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת.... - תגובה

לי ראובני
    10/03/2013

זרע צריך נוזל כדי לנוע בתוכו, אם אין נוזל בגלל שהוא נספג בתחתון אז אין לו יכולת תנועה.
    אני מציעה לדאוג לגבי מקרים עתידיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו