לא נעים מהבן זוג וגם לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נעים מהבן זוג וגם לי
    ענת
    20/03/2013

אני בת 25 ויש לי פטריה חוזרת בנרתיק, קבלתי כבר כ3 פעמים אנטיביוטיקה אבל הרופא פשוט מתעלם מזה שזה חוזר ואני מרגישה שזה לא יעיל בכלל אם זה ממשיך לחזור.
    לא נוח לי באופן כללי ומהבן זוג ...
    אני לא יודעת איך להתמודד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נעים מהבן זוג וגם לי

הוספת תגובה

• ממש חשוב לי לקבל תשובה

ענת
    21/03/2013

במידה ויש פתרונות טבעיים, איזה כדאי לנסות? כי האנטיביוטיקה לא עוזרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים טבעיים בקנדידה

שני
    24/03/2013

יש פרוביוטיקה שאני לוקחת שנקראת ביו פימייל שעוזרת למנוע את זה. הסיבה שכל הזמן חוזרת לך הפטריה זה בגלל תופעות הלוואי של האנטיביוטיקה. מקווה שעסרתי עד שהרופאה תענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש חשוב לי לקבל תשובה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/03/2013

מציעה לך דבר ראשון לבדוק אם זו באמת פטריה ולעשות תרבית נרתיקית. לפעמים יש פטריות נדירות שהן מאוד עקשניות לטיפול ודורשות טיפול דרך הפה נגד פטריות מונע למספר חודשים.
    יכול להיות שכל התחושות הלא נעימות שלך אינן פטריה אלא זהום אחר או גירוי חיצוני ואינוחות בפתח הנרתיק שמתפרש אצלך כפטריה.
    אם התרבית שלילית מציעה לך להחדיר לנרתיק כמוסות של פרוביוטיקה שיעלו את כמות החיידקים הטובים בנרתיק ובכל מקרה פני לרופא נשים המומחה במחלות זהומיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו