לא גומרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת
    ליה
    06/04/2013

שלום, אני בת 23 ועד כה היו לי 2 בני זוג רציניים עמם הגעתי למגע מיני.
    כשאני בבית עם עצמי אני מאוננת וגומרת בקלות גם ממגע בדגדגן וגם מהחדרת אצבעות.
    אך בסיטואציות בהן היתי עם בני הזוג רציתי את המגע שלהם אך הרגשתי מנותקת מעצמי . לא יודעת איך להסביר את ההרגשה.
    הצלחתי לגמור עם אחד מהם אבל רק במגע בדגדגן ולא מחדירה.
    באופן כללי נראה לי שבמצבי אמת עם בני זוג אני מתקשה "להתחבר" למיניות שלי.
    מה אפשר לעשות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת

הוספת תגובה

• מאוד נפוץ

לי ראובני
    06/04/2013

ליה יקרה,
    התיאור שלך הוא מאוד נפוץ ורווח בקרב נשים רבות, הן מגיעות להנאה ולסיפוק מיני כאשר הן לבדן, אך ליד בן זוג, הן מתקשות להנות ולגמור.
    ראשית, חשוב לי לנפץ מיתוס לגבי חדירה, מרבית הנשים אינן גומרות מחדירה אלא מגירוי דגדגני במהלך אינטראקציה מינית. במובן הזה, או שאת יכולה או שלא וזה בסדר, כי עדיין את יכולה מאוד מאוד להנות. שנית, מדובר בתהליך המושתת על אמון. ככל שאת יותר סומכת על בן זוגך, ככה היכולת שלך להנות, להשתחרר ולהביא את עצמך במיטה תגדל.
    אני לא יודעת כמה זמן היית עם הפרטנרים האלה, אבל נשמע שמה שהיה חסר בפרטים, זה משך הקשר ואם היה שינוי לאורך זמן.
    אפשר להתחיל להיות לא שיפוטיים כלפי עצמנו, לקבל את זה שלוקח לך יותר זמן להתשחרר וזה בסדר ולדעת שבבוא היום, עם בחור שאת אוהבת וסומכת עליו, סביר להניח שזה יהיה קל יותר ותגיעי לסיפוק.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו