חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני
    לי
    12/05/2013

אני וחבר שלי בזוגיות טובה שנמשכת כמעט שנה. בתחילת הקשר יחסי המין שלנו היו טובים, אולם בחודשים האחרונים אני הרבה פעמים "יבשה", ולעתים רבות חווה אי נוחות במהלך הסקס. אנו משתמשים לעתים בחומרים שעוזרים, אבל זה לא תמיד מספיק.

בנוסף, על אף שחוויתי אורגזמה פעמיים בקשרים קודמים, לא הצלחתי לחוות עם בן הזוג הנוכחי שלי אורגזמה. ואני קצת מרגישה שמשהו אצלי חסום מהבחינה הזו.

כיצד אפשר לשפר את המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני

הוספת תגובה

• חשק מיני - תגובה

לי ראובני
    12/05/2013

חסרים פרטים לדוגמא בני כמה אתם
    האם הקשר עבר שינוי
    האם יש לך מחשבות לגבי עתיד איתו
    באיזה אמצעי מניעה אתם משתמשים- גלולות עשויית ליצר יובש נרתיקי אבל גם ירידה בחשק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת עלינו

לי
    12/05/2013

אנחנו בגילאי ה-30, שנינו רוצים קשר ארוך טווח ואוהבים מאוד אחד את השני, משתמשים בקונדום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת עלינו - תגובה

לי ראובני
    16/05/2013

ומה קרה בקשר או בחייך במקביל לירידה בחשק?
    דיבורים על מיסוד?
    מעבר לגור יחד?
    עומס בעבודה?
    הרבה פעמים לדברים אלו יש קשר על יכולת ההתנתקות מהיום יום והתפנות לסקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו