שלום,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,
    דנה
    25/05/2013

אני בת 18 בתולה, ישלי חבר כמה חודשים, המקסימום שאנחנו עושים זה סקס יבש. ישלי מעט שאלות שקשורות ביחסי מין:
    1. לפני מספר ימים עשינו סקס יבש, היה אגריסיבי ללא חדירה כמובן וכאב לי קצת.. שחזרתי הביתה ועשיתי פיפי שרף לי ממש, אף פעם לא קרה לי. ממה זה?
    2. באופן כללי מאז גיל 13 שקיבלתי לראשונה אני זוכרת את עצמי עם הפרשות. היו לי הפרשות עם ריחות לא נעימים, קיבלתי משחה למרוח נגד פטריה, עזר. אך יש לי עדיין הפרשות, ירקרקות, צהבהבות, מעט ריריות או שקופות.. אין לי ריח, ונבדקתי על ידי רופא נשים שאמר שאין לי פטריה. אך לפעמים יוצא מצב שיש לי ריח טיפה לא נעים, וההפרשות מגבילות אותי מלקיים יחסי מין עם החבר שלי, זה מעט תוקע אותי ומפדח אותי. כבר בדקתי את העניין, אך מה לעשות? מה פשר ההפרשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,

הוספת תגובה

• שלום, - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/05/2013

מגע של שפשוף חזק בפתח הנרתיק יכול ליצור פצעים קטנים ושפשפת ולכן רגישות בהשתנה. מרחי שמנים בפתח כדי להרגיע .
    לגבי ההפרשות לא נשמע כמו דלקת אבל קחי פרוביוטיקה זה יעזור להפרשות הנרתיקיות ויעלה את כמות החיידקים הטובים. לגבי יחסי מין אם תשטפי טוב לפני המגע לא אמורים להיות ריחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו