מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצבניתקרן20/07/2013
שלום
לפני מחזור ואני מניחה שהרבה נשים חוות את זה
אני במצב רוח עצבני במיוחד
אין לי כח לאנשים החבר ההתנהלות הרגילה שלו מטריפה אותי
אין לי כח לכלום ועולות מחשבות מטרידות
יש לי מבחנים אמורה לשבת ללמוד אבל ממש הר געש בתוכי
איך להירגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצבנית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/07/2013את סובלת מתסמונת קדם וסתית
הטיפולים המוצעים הם טיפולים טבעיים בחנויות טבע, רפואה משלימה, גלולות למניעת הריון מונעות את התנועות ההורמונליות הללו, וניתן לקחת כדורים למניעת מצבי רוח במינונים קטנים כמו ציפרלקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו
קרן22/07/2013תודה על התגובה
אני נוטלת גלולות ועדיין במצב הזה
אני צריכה ללכת לפסכיאטר כדי לקבל את התרופה שרשמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/07/2013נסי רופא משפחה
נסי גם להחליף גלולות יכול להיות שאלו שאת לוקחת לא מספיק יעילות לנושא הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דיעה
ברוריה03/08/2013שלום לך,
קושי נפשי לפני מחזור זו תופעה נורמלית לגמרי. אין לך שום "הפרעה". כדורים נגד דיכאון הם מסוכנים ביותר, חסכי לעצמך את תופעות הלוואי הנוראיות שלהן.
הנה למשל חלק מתופעות הלוואי של ציפרלקס:
החמרה של תסמיני החרדה
החמרת מצב הדיכאון
התעצמות מחשבות אובדניות והתנהגות אובדנית
מאניה (מצב רוח סוער שאינו תואם את הנסיבות)
פרכוסים (בדומה לאפילפסיה)
אי שקט, רעד, תת חום, התכווצויות שרירים פתאומיות (סינדרום סרוטונין)
שיבוש רמת הסוכר בדם.
שיבוש מאזן הנוזלים וירידה ברמות מלחים
דימומים תת עוריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מדוייק
ורוניקה15/11/2013אכן יש השפעות קשות מאוד מכדורים פסיכיארטים ואני בעצמי, בכדורים שונים,
חוויתי תופעות איומות.
אבל כל הקונספט של כדורים מהסוג הזה זה להתאים אישית למטופלת
ע"י איבחון של המומחה ושל תופעות הלוואי- לא מפסיקים לנסות עד שיש
כדור שיעשה גם שיפור במצב וגם ללא או ממש מעט תופעות לוואי.
את לא יכולה להציג לה את זה כאילו זה שחור או לבן, כי זה לא כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך נוספת להתמודדות
אורית15/08/2013תנסי יוגה נשית - בריאות האישה בדרך היוגהשל מירה ארצי פדן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)