אבחנה וסטיבוליטיס ונרות דיאפזם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחנה וסטיבוליטיס ונרות דיאפזם
    לי
    28/07/2013

ום רב, לאחר 4 חודשים שטופלתי בנרות ותרופות לקנדידה שאובחנה בתרבית ללא הקלה, אובחנה אצלי וסטיבוליטיס ולכן קבלתי נרות של דיאפזם והפנייה לפיזיוטרפיה לרצפת האגן. שאלתי היא: האם התרופה שקבלתי אמורה גם לרפא את הדלקת? האם היא ממכרת?האם דיאטת אוקסליטים עשויה לעזור למצב? דרך אגב, אני בת 41 ולעולם לא היו לי בעיות וכאבים ביחסי מין, אני ובן זוגי נהנים ואוהבים אך לצערי הרב בחודשים האחרונים אינני יכולה לחשוב על כך בגלל השריפה ואי הנוחות שאני מרגישה... תודה מראש על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם ד"ר ליאורה אברמוב תענה

לי ראובני
    28/07/2013

שלום לך
    חשוב לי לומר כי וסטיבולודיניה (וסטיבוליטיס) מצריכה אבחון מדויק.
    מציעה לך לפנות לרופא/ת נשים עם ידע בנושא שיוכל לתת מידע עדכני וטכניקות טיפוליות רחבות ככל שניתן למצב. בכל מרפאה ציבורית לטיפול מיני יוכלו לתת לך מענה וגם טיפול משולב גיניקולוגי, רגשי ופיזיותרפסטי במחיר הוגן.
    אני לא מכירה את הטיפול שציינת, מכירה עזרקאין (חומר מאלחש) ופרוטוקול שמנים במקביל להפסקת שימוש בסבונים אינטימים, גלולות ותחתוני חוטיני (עדיף כותנה).

ד"ר אברמוב תוסיף באופן ספציפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר אברמוב תיקון באבחנה

לי
    29/07/2013

דר אברמוב שלום,
    בהמשך לשאלתי לגביי טיפול בדיאפזם כנרות רקטלים, הבנתי מהרופא שנתן לי את הטיפול בנוסף להמלצה של פיזיוטרפיה של רצפת האגן, בגין אבחנה של כיווץ שרירי הוסטיבולריה בנרתיק ולא וסטיבוליטיס כפי שכתבתי בטעות לפני כן.
    שאלתי היא האם טיפול בוואליום נחוץ? האמת שניסיתי לקחת יומיים וזה דיי סיוט מבחינת ההתרגלות- חשתי מנותקת מהמציאות עייפה ובלתי חיונית. והסימפטומים של השריפה עדיין קיימים.
    יש לציין שגם בתרבית האחרונה- לא הייתה פטריה, ובבדיקת pcr נמצאו חיידקי אוראו פלסמה וחיידקי אי קולי ועוד חיידק מעיים. שכבר נאמר לי שהממצאים הללו לא מצביעים על פתלוגיה כי הם טבעיים בבדיקות. למרות שאותו רופא טען שחיידקי המעיים שלי שנמצאו הם בכמות מאוד גבוהה.
    מה עוד כדאי לעשות על מנת להיפתר מהסיוט הזה שפקד את חיי? הייתי ובדקתי את כל מה שנקרא לדרכי ועדיין אין מזור.
    יש אור בקצב המנהרה??? כל חיי לא היו לי שום בעיות ביחסי המין עם בן זוגי, פה ושן סבלתי מפטריות. אבל דבר כזה שלא נפתר, פשוט מטריף את הדעת.
    סליחה מראש על ההשתפחות...
    מודה על כל עזרה/ כיוון אפשרי שיכול לעזור לי.
    תודה רבה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר אברמוב תיקון באבחנה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/07/2013

אם נמצאו בתרבית חיידקים את צריכה לקבל טיפול ספציפי להם.
    הטיפול בדיאזפם ניתן כטיפול בנרות נרתיקיים ולא רקטליים כשאז זה יעיל להרפית שרירי הנרתיק....
    אם לא טוב לך איתם הפסיקי פני לפיזיותרפיה של רצפת אגן.
    קשה לי להמליץ לך על טיפול אחר מבלי לבדוק אותך ולקבל הערכה רפואית מלאה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו