מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וולוודיניהאני05/09/2013
ד״ר שלום ושנה טובה!
אני 10 חודשים לאחר לידה וגינלית ללא סיבוכים,תפרים דרגה 2.. מאז הלידה הכאבים לא עברו לתקופה ארוכה מאוד. לאחר חצי שנה הם עברו ושבועיים אח״כ החלו שוב.כבר אובחנתי לאחרונה אצל רופאה מוכרת בתחום כסובלת מוולודיניה, אליה הגעתי לאחר טיפולי פיזיוטרפיה ממושכים שלא הועילו.. היא אמרה שקיים כיווץ יתר משמעותי במיוחד ושאמשיך בפיזיוטרפיה ואקח נרות וליום. לקחתי נרות שהשפיעו לשבוע והפסיקו להשפיע.. לאחר מכן קיבלתי אלטרול שאותו לא התחלתי לקחת אפילו.. אני קצת מבולבלת כי הפיזיותרפיסטית אמרה שהשריר שלי עובד מצוין ומרפה עד הסוף (להבדיל ממה שהרופאה אמרה) והאוסטיאופתית אצלה הייתי אמרה שרקמת הצלקת שלי קשה מאוד ויש לרכך אותה.. אני סובלת פיזית מאוד אבל בעיקר מתוסכלת מכ״כ הרבה דעות שונות! לא מבינה אם הבעיה ממקור עצבי, תוהה האם הכדורים יעזרו לי והכי חשוב האם אי פעם תהיה הטבה??? יש לציין שמעולם לא חשתי כאבים לפני הלידה.
אוסיף ואשאל איך זה הגיוני שהכאבים כבר עברו לחלוטין לשבועיים ופתאום חזרו?!!
יש לומר שאני די מיואשת.. במחזור אני סובלת מצריבה וכאב כמעט כאילו אני יולדת. פשוט נורא.. רוצה את החיים שלי חזרה. תודה רבה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחי לציין
אני05/09/2013שהרופאה אמרה שהכאבים הם בחלק התחתון של הוסטביול, אך לרוב הם גם בדגדגן כשאליהם הצטרפו לאחרונה נימולים בכפות ידיים ורגליים ונוירולוג טוען שהכל תקין..
כבר לא יודעת אם ללכת לדיקור, פיזיותרפיה, כדורים או מה.. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחי לציין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/09/2013קשה לי לתת לך תשובה מדויקת ללא בדיקה רפואית
אבל אם הכאב מתפשט גם לכוון הדגדגן הייתי בהחלט מנסה אלטרולט לכמה חודשים במינונים הולכים ועולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לוולוודיניה
אני08/09/2013קודם כל תודה! יש לי עוד שאלות כך שאני מעוניינת לקבוע תור אלייך ואפילו צלצלתי רק שהייתה תקלה ורק אחרי מספר פעמים שצלצלתי היה קו.. השארתי לך הודעה מאחר ואני לא יודעת מתי נוח לך שאצלצל.. תודה ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לוולוודיניה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/09/2013השאירי לי הודעה לסלולרי או סמס ואחזור אליך אם לא חזרתי סימן שלא שמעתי את ההודעה משום מה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)