מתי אפשר לדעת שאת "מוכנה" ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי אפשר לדעת שאת "מוכנה" ?
    שאלה
    28/09/2013

שלום
    אני בת 20 ועדיין בתולה . היו לי הרבה בני זוג מגיל 15 אולם רובם היו זמניים בחיי ( עניין של חודש חודשיים) ועם רובם הייתי מוכנה לעשות כל מה שניתן מבחינת מין , העיקר שיהיה ללא חדירה.(אפילו אם מישהו ניסה רק להחדיר אצבעות אני נרתעת מאוד , זה מאוד כואב ואני לא נהנת מזה )
    כעת יש לי בן זוג מזה 8 חודשים , אנחנו מכירים היטב ויש לנו קשר הדוק.
    אולם אני לא מרגישה שאני רוצה או אפילו קרובה ללרצות לשכב איתו.
    מה אמורים להרגיש שאת מוכנה?? אני מבחינתי להחזיק בתולה כל חיי , זה לא מזיז לי ה "חדירה" הזו , לא חושבת על זה בכלל ולא מדמיינת את זה אפילו קורה.
    אני לא יודעת למה אצלי זה ככה.
    אחותי בת 27 והיא עדיין בתולה ואני מאוד חוששת להיות כמוהה, שכן בהגיעי לגיל יחסית מבוגר לא אצליח למצוא קשר שיבטיח שהוא יחכה לי.
    בן זוגי הנוכחי לא לוחץ עליי בכלל, אבל לעיתים הוא שואל אותי איך אני מרגישה עם העניין.
    מה יהיה?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי אפשר לדעת שאת "מוכנה" ?

הוספת תגובה

• על ההבדל בין מוכנות לפחד מחדירה

לי ראובני
    28/09/2013

יקרה,
    מתוך מה שאת כותבת לא ברור האם את מתארת חוויה של העדר מוכנות או פחד מהחדירה עצמה. אני מבינה שחדירה בחוויה שלך קשורה בהמון איכויות של קשר וגם הבטחה להמשך זוגיות, אבל הרצון בכך אמור להיות קשור בך ולא בבן הזוג. כלומר אם את תקשרי את המשך עתיד הקשר במיניות, אזי תמצאי את עצמך נפגעת מאוד!
    מוכנות ליחסים צריכה לבוא מתוך עצמך, מתוך הצרכים שלך ולא שום דבר אחר.
    אי אפשר לאלץ את זה לקרות, צריך לתת לזה את הזמן של זה אבל בעיקר להרגיש מחוברת לרצונות שלך ולתשוקות שלך.
    אני לא יודעת האם את ואחותך קבלתם חינוך מיני מוגבל בהקשר של הנאה, אבל יכול להיות שחוויות מתוך הבעיות מעודדות חששות ופחדים וחבל.
    אם זה הופך להיות דפוס, מציעה לך וגם לה, לפנות לטיפול מיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שאלה
    03/10/2013

זה בדיוק העניין שאני לא יודעת להבדיל אם אני לא רוצה מין כי זה כואב או בגלל העניין, של "לא מוכנה" או מה זה בכלל להיות "מוכנה " שאין לי מושג אפילו מה זה אומר .
    בבית לא קיבלתי חינוך מתירני שמותר לעשות כמה שרוצים עם מי שרוצים אבל גם לא שמרני ( זה נכון שאמא הייתה מעדיפה שנשמר עד לחתונה , אבל היא מודה שהיא מבינה שזה לא ככה.)
    וכן הייתי רוצה שהאדם שיחווה איתי את החוויה הזו לא יהיה מישהו שפגשתי לפני יומיים או חודש
    תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות ששווה לפנות לטיפול איתה

לי ראובני
    07/10/2013

נשמע שאת קרועה ולא שלמה
    למה שלא תלכי למטפל/ת מיני שיעזור לך לקבל החלטה
    כלומר יעזור לך להכניס בהירות לתוך הסיטואציה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו