במובן מסויים אני כמו הכותבת "שאלה"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במובן מסויים אני כמו הכותבת "שאלה"
    רביד
    12/10/2013

ואני "קצת" יותר מבוגרת ממנה (48 ).
    אם לתאר in a nut shell -מאז ומתמיד אני זוכרת את עצמי "לא מוכנה". הפעם הראשונה היתה בגיל 20 עם מישהו שלא נמשכתי אליו אבל חשבתי שהוא "מנוסה" ואיתו ראוי ,כי הייתי כבר בת 20 והגיע הזמן .אף פעם לא ממש רציתי את העניין ,תמיד כדי לרצות מישהו או כי הגיע הזמן או כי ככה עושים . אני מרגישה שאיני מחוברת מספיק לגוף ,לפחות לחלק התחתון שלו ואולי בגלל זה חושבת לפעמים על סיטואציות עם אישה .אני לא נהנית כשגבר חודר בכל דרך (אפילו לא ממגע אצבעות ).החלק התחתון של גופי עלום מבחינתי ,לא מכירה אותו , נרתעת ממנו למרות שתמיד אני שומעת מגברים שדווקא אני כן רטובה .בקיצור ,לא כייף .אני יכולה לחשוב על גבר ,להתחרמן ממנו ,כשזה מגיע למיטה זה לא בא לידי ביטוי .
    וזאת -In a nut shell .(בקיצור ) .כאילו משהו שם חצוי ולא שלם .די נמאס לי כבר מהמצב .
    הגיע הזמן להגיע לאיזו שהיא שלמות .היו התנסויות עם נשים ,עם רובן לא נהניתי .
    (היתה אחת שכן ,בעיקר כי הרגשתי כמו ברחם והיא גם היתה מושא פינטוזיי ).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• במובן מסויים אני כמו הכותבת "שאלה" - תגובה

לי ראובני
    13/10/2013

אני לא יודעת לאיזה "שאלה" את מתייחסת כשאת אומרת שאת דומה לה כי הסדר משתנה בהתאם לתגובות וכו. בכל מקרה, אני מבינה שיש לך קושי בקיום יחסי מין ואת לא מרגישה מספיק מגורה לפני החדירה אולם מתוך חוסר נעימות, את הולכת על זה בכל מקרה כי כבר הגעתם לסיטואציה ואת נמצאת בתוך העניין וכו?
    האם דייקתי בתיאור?
    אני חושבת שטיפול יכול לעזור לך להבין מה קורה לך בתוך הסיטואציה, מה מכבה אותך, ממה את נבהלת? מה מונע ממך להשתחרר? האם יש זכרונות שאת סוחבת מגיל 20 של חוסר נאמנות עצמית שלא מאפשרים לך להיות בתוך החוויה עד הסוף ואת מרגישה שזה בלתי אפשרי להנות כמו שהיית רוצה עבור עצמך.
    טיפול יעזור בהחלט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו