מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה בבקשה מאוד מתוסכלתמיטל12/10/2013
הנני בחורה בת 31 רווקה. לפני כ5 שנם בערך נכנסתי להריון לא רצוי(לא משנה כרגע איך). ומאז דבר זה לא עוזב אותי ואני כל פעם נכנסת לחרדות שאני מגיע לקטעים אינטימיים. דבר זה הולך ונהיה יותר גרוע במיוחד שמגיע הקטע של יחסי מין מלאים(חדירה) הבעיה היא שקשה לי לקחת גולות אפילו אם התופעות הכי נמוכות יש לי המון תופעות לוואי. מה שנשאר זה הקונדום כי אני לא רוצה לקחת דברים אחרים שיפגעו לי בגוף. וגם על קונדום אני פוחדת לסמוך ואים יוצא לי לקיים יחסים עים קונדום אני נכנסת לתסכול וחרדה ולוקחת פוסטינור ולמרות שאני מודעת שזה לא טוב. אני ממש לא יודעת מה לעשות קורים לי המון מקרים שאני נמצאת עים גבר בסיטואציה שממש לפני החדירה ואני ממש רטובה ואני מונעת מעצמי את זה. אני ממש אשמח לעזרה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנסיבות משמעותיות כמו גם התוצאות
לי ראובני13/10/2013יקרה,
אני שומעת המון תסכול ועצב בפנייתך. את כותבת באופן מפורש שנסיבות הכניסה להריון אינן משמעותיות אולם נשמע שאם יש פחד להיות במצב אינטימי עם כל גבר שהוא בלי שום קשר למידת הקרבה והאמון שיש ביניכם, נשמע שזה דווקא מאוד משמעותי...
אני חושבת שאת צריכה ללכת לטיפול, כי האירוע של הפסקת ההריון והנסיבות סביבו עדיין מוחשיים ונוכחיים גם בחייך היום. אין ספק שאת מרגישה את ההשלכות של הקושי בחוסר היכולת לבסס קשר חדש ומתוך פחד גדול לשחזר את האירועים שהיו.
אני לא יודעת מה באמת קשה יותר, הנסיבות שהובילו להריון או ההתמודדות עם ההריון הלא רצוי, אך אין ספק שאת זקוקה לתמיכה מקצועית שתעזור לך לעשות סדר בתוך המורכבויות והאתגרים שאת מתמודדת איתם.
פסיכולוגית או מטפלת מינית יוכלו לעזור לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לי אשמח לתשובה נוספת
מיטל13/10/2013מה שהיה קשה יותר זה ההריון הלא רצוי וההפלה שעברתי בעקבותיה(למרות שגיליתי זאת מוקדם מידי) אבל זה עד עכשיו מציק לי ואני מאוד רוצה לקיים יחסים. מה אני יכולה לעשות כדי להיות רגועה קצת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לי אשמח לתשובה נוספת - תגובה
לי ראובני13/10/2013נשמע שזה פרק לא חתום בחייך והיה יכול לעזור לך אם היית מקבלת עזרה לחתום אותו ולעבור הלאה. בשביל שזה יוכל לקרות, את זקוקה לתמיכה רגשית, מישהו לדבר איתו, מישהו שיכול לעזור לך לעבד את התכנים של החוויה הלא פשוטה.
בעיקר כשהדברים קשורים אחד בשני והחשש קיים מפני הישנות המקרה, אין ספק שיהיה קשה להכנס לחוויה נינוחה ושלווה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי בבקשה
יעל504614/10/2013היי לי אני גרה באיזור לוד את תוכלי אולי להמליץ לי על מקום או על מישהי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי בבקשה - תגובה
לי ראובני03/11/2013את יכולה להגיע ברכבת לתל אביב ההגנה, יש מרפאה מעולה במרכז רפואי רעות ביד אליהו או לבחור מתוך אתר איט"ם מטפל/ת הקרוב/ה לאזור מגורייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)