עצה בבקשה מאוד מתוסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה בבקשה מאוד מתוסכלת
    מיטל
    12/10/2013

הנני בחורה בת 31 רווקה. לפני כ5 שנם בערך נכנסתי להריון לא רצוי(לא משנה כרגע איך). ומאז דבר זה לא עוזב אותי ואני כל פעם נכנסת לחרדות שאני מגיע לקטעים אינטימיים. דבר זה הולך ונהיה יותר גרוע במיוחד שמגיע הקטע של יחסי מין מלאים(חדירה) הבעיה היא שקשה לי לקחת גולות אפילו אם התופעות הכי נמוכות יש לי המון תופעות לוואי. מה שנשאר זה הקונדום כי אני לא רוצה לקחת דברים אחרים שיפגעו לי בגוף. וגם על קונדום אני פוחדת לסמוך ואים יוצא לי לקיים יחסים עים קונדום אני נכנסת לתסכול וחרדה ולוקחת פוסטינור ולמרות שאני מודעת שזה לא טוב. אני ממש לא יודעת מה לעשות קורים לי המון מקרים שאני נמצאת עים גבר בסיטואציה שממש לפני החדירה ואני ממש רטובה ואני מונעת מעצמי את זה. אני ממש אשמח לעזרה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה בבקשה מאוד מתוסכלת

הוספת תגובה

• הנסיבות משמעותיות כמו גם התוצאות

לי ראובני
    13/10/2013

יקרה,
    אני שומעת המון תסכול ועצב בפנייתך. את כותבת באופן מפורש שנסיבות הכניסה להריון אינן משמעותיות אולם נשמע שאם יש פחד להיות במצב אינטימי עם כל גבר שהוא בלי שום קשר למידת הקרבה והאמון שיש ביניכם, נשמע שזה דווקא מאוד משמעותי...
    אני חושבת שאת צריכה ללכת לטיפול, כי האירוע של הפסקת ההריון והנסיבות סביבו עדיין מוחשיים ונוכחיים גם בחייך היום. אין ספק שאת מרגישה את ההשלכות של הקושי בחוסר היכולת לבסס קשר חדש ומתוך פחד גדול לשחזר את האירועים שהיו.
    אני לא יודעת מה באמת קשה יותר, הנסיבות שהובילו להריון או ההתמודדות עם ההריון הלא רצוי, אך אין ספק שאת זקוקה לתמיכה מקצועית שתעזור לך לעשות סדר בתוך המורכבויות והאתגרים שאת מתמודדת איתם.
    פסיכולוגית או מטפלת מינית יוכלו לעזור לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לי אשמח לתשובה נוספת

מיטל
    13/10/2013

מה שהיה קשה יותר זה ההריון הלא רצוי וההפלה שעברתי בעקבותיה(למרות שגיליתי זאת מוקדם מידי) אבל זה עד עכשיו מציק לי ואני מאוד רוצה לקיים יחסים. מה אני יכולה לעשות כדי להיות רגועה קצת? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לי אשמח לתשובה נוספת - תגובה

לי ראובני
    13/10/2013

נשמע שזה פרק לא חתום בחייך והיה יכול לעזור לך אם היית מקבלת עזרה לחתום אותו ולעבור הלאה. בשביל שזה יוכל לקרות, את זקוקה לתמיכה רגשית, מישהו לדבר איתו, מישהו שיכול לעזור לך לעבד את התכנים של החוויה הלא פשוטה.
    בעיקר כשהדברים קשורים אחד בשני והחשש קיים מפני הישנות המקרה, אין ספק שיהיה קשה להכנס לחוויה נינוחה ושלווה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללי בבקשה

יעל5046
    14/10/2013

היי לי אני גרה באיזור לוד את תוכלי אולי להמליץ לי על מקום או על מישהי? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללי בבקשה - תגובה

לי ראובני
    03/11/2013

את יכולה להגיע ברכבת לתל אביב ההגנה, יש מרפאה מעולה במרכז רפואי רעות ביד אליהו או לבחור מתוך אתר איט"ם מטפל/ת הקרוב/ה לאזור מגורייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו