כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    ליאת
    21/11/2013

שלום רב.
    שאלה קצת מוזרה אבל מטרידה-אני בת 30 נשואה עם ילד.
    בשנים האחרונים יש לי תופעה שנעלמת ושבה. לאחר אורגזמה, לא משנה אם ידנית, עם חדירה, אפילו באוננות, יש לי כאבים עזים בפי הטבעת ובכלל כאבים בבטן ברחם הכל מרגיש כואב. לאחר מספר דקות חולף כלא היה.
    אציין כי כתופעה החלה גם לפני ההריון, למקרה שיכול להיות שזה נובע מטחורים או דברים שקשורים בהריון.
    אני כן סובלת מטחורים אבל ללא כל כאבים או דימום וכמובן שזה התחיל רק לאחר הלידה לעומת הכאבים שנמשכו שנים.
    בדיקות אצל רופא נשים (כולל US), רופא משפחה, בדיקות דם או שתן לא הניבו דבר.
    מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• כאבים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/11/2013

את מרגישה את ההתכווצויות האורגזמיות בעוצמה חזקה עד כדי כאבים
    מיקום התכווצויות האורגזמה הוא ברחם בנרתיק ובפי הטבעת בדיוק היכן שאת מרגישה אותם.
    בידקי עם פיזיותרפיסטית של רצפת אגן האם יש מתח שרירים גבוה בנרתיק של שרירי רצפת אגן.
    לפני יחסי מין את יכולה לקחת כדור ממשפחת האדויל אדקס נקסים כשעה לפני אולי זה ירגיע את הכאבים. ואם לו יש מקום לשקול טיפול עם תרופות מרפות שרירים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעצם אפשר לשלול בעיה פיזיולוגית חמו

ליאת
    23/11/2013

חמורה?
    והאם יש קשר לטחורים?
    מדוע זה התחיל רק בשנים האחרונות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעצם אפשר לשלול בעיה פיזיולוגית חמו - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/11/2013

לא נראה לי שקשור לטחורים יותר מתאים לי שקשור לשרירי רצפת אגן
    אבל דורש בדיקת רופא מומחה גינקולוג סקסולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו