מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה בביטחוןאגם27/11/2013
שלום, אני בת 22 ויש לי חבר מזה חצי שנה. אני בחורה די ביישנית ועד לאחרונה גם היום לי בעיות ביטחון עצמי שעם הזמן עוברים לאט לאט..
איך לומר את זה בעדינות, לחבר שלי לא ממש עומד לפי שאנחנו שוכבים, כלומר אנחנו מתחרמנים ואז מתפשטים) ואני חייבת להודות שאני תמיד תמיד תמיד מקפידה על הלבשה תחתונה סקסית) ועד שהוא לא מתחכך בי פיזית עם איבר מינו לא עומד לו. הדבר מאוד פוגע בי וגורם לי להרגיש בלתי נחשקת...כמובן שהגרתי אומץ ויזמה ודיברתי איתו על העינין ושאלתי האם הוא נמשך אלי והוא אמר שבטח ושרני יודעת את זה. ( ומה שכן הוא כל הזמן מחמיא לי...על הפנים וכל הגוף) אבל עדיין כל העיינין הזה מוזר לי מאוד..אני יודעת שיש לו לחצים בעבודה עכשיו ובחיים בכללי אבל הדבר לא נותן בי מנוח.. מרגישה שאין לו את החשק המיני הזה לשכב איתי ואם נשכב ואם לא זה יהיה אותו הדבר...וכשאמרתי לו את זה הוא אמר ש"לזין" יש חיים משלו ולא תמיד חייב לעמוד...
בכל אופן אני מאוד מבולבלת ומרגישה נורא...לא נשית ולא מושכת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את לוקחת את זה על עצמך?
לי ראובני27/11/2013יקרה,
בן זוגך היטב לתאר את המצב, לפין הרבה פעמים יש חיים משל עצמו והוא לא תמיד ממושמע ועושה מה אומרים לו ובן זוגך יודע איך לתפעל את איבר מינו ככה שהוא גורם לו להזדקף באמצעות חיכוך. זה אומר שהוא צריך להפעיל גירוי פיזי ולא רק מנטלי כדי להיות בזקפה. זה ממש ממש הגיוני וטבעי ואין סיבה להעלב.
זה פשוט אומר שהוא צריך להגיע למצב בדרך מסוימת שהיא לגמרי לא קשורה בך.
כשאת מכניסה את עצמך למשוואה ונעלבת, אז בעצם את יוצרת מתח מיותר ועוד לחץ עליו שלא תורם בכלל למצבו... וחבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)