עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    noa
    21/12/2013

שלום, אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אך אשמח לייעוץ מקצועי.
    אני בת 22, כשהייתי בתיכון, הייתי במערכת יחסים שבעקבותה התחלתי להוריד באופן קצת קיצוני שערות אפילו פלומתיות בכל מקום כולל החזה. עם הזמן זה הלך והתעצם וקצת התעלמתי מזה.. בצבא התחלתי לעשות אפילציה אך אני עדיין בטיפולים והתוצאות לא מספקות אותי, בטח לא ביחס לזמן שעבר.. לפני חודשיים בערך החלטתי לאזור אומץ וללכת לגניקולוג, הוא שלח אותי לבדיקות דם הורמונליות שיצאו תקינות לחלוטין ושלל בעיית שחלה פוליציסטית. הוא נתן לי מרשם לדיאנה ולאנדרוקור. לקחתי את זה החודש.
    אני נראית טוב ויש לי גוף חטוב והבעיה הזו כל כך מורידה לי את הביטחון, אני נפרדת מבנים למרות שהכל הולך ממש טוב בנינו והם לא מבינים למה.. אני מרגישה שזה לא יעבור וגם אם הכדורים יעזרו בסופו של דבר זה יחזור. זה תוקע אותי בין אם זה בתחום הרומנטי ובין אם זה בטיול אחרי צבא שזה פשוט יגרום לי להמנע מדברים.. והורס לי את השנים הכי יפות.. זה משהו ששמור אצלי ואף אחד למעט האנשי מקצוע שהוזכרו לא יודע על זה ולא היה מעלה בדעתו אפילו כי אני לא ניראת שעירה בכלל. השאלה שלי היא האם יש אופציה אחרת טובה ומהירה יותר שכדאי לי לחשוב עליה לגבי ההורדת שיער שם או להמשיך באפילציה? אולי אפילו משהו יותר פולשני וקוסמטי מלייזרים וכדומה אם יש? (מה עושים מי שעושה ניתוח לשינוי מין?)
    אני לא אדם דיכאוני כלל אבל כשזה נוגע לזה זה כואב בצורה קשה..
    אשמח לכל עצה ואולי אפילו אם שמעת על מקרה דומה, אשמח לשמוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

לי ראובני
    22/12/2013

מאיזשהי סיבה לא ברורה נושא השיער התעצם אצלך והפך להיות בעיה המונעת ממך לעשות דברים המשמעותיים לך כמו לצאת עם בנים ולהיות איתם אופן אינטימי או לטוס לחו"ל לנסיעה מסורתית של אחרי צבא...
    חבללללל!!!
    חבל שמשהו חיצוני מונע ממך לעשות דברים שמשמעותיים לך, שחשובים לך שאת רוצה אותם. אין דרך לתאר את זה אלא כסוג של המנעות המצריכה טיפול. במקרה שלך CBT (טיפול קוגנטיבי התנהגותי) יכול לעזור ולעשות פלאים מעבר לטיפול קונקרטי בלייזר וכו.
    אני ממליצה לך להתיעץ עם קוסמטיקאית אבל גם להתייחס לחלק הרגשי העוצר אותך ושם המון משקל על הנושא.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

noa
    22/12/2013

היי, הייתי שמחה לו התייחסת בתשובתך לשאלות ששאלתי.
    אני לא נמנעת מלצאת עם בנים ולהנות עד כמה שאני יכולה אבל להגיע איתם למצב אינטימי זו אכן בעיה. אני יודעת שאת מעריכה שזה משפיע באופן קיצוני על המצב שלי אבל זה לא. הבעיה היא פחות רגשית. לגבי הטיול כמובן שאצא אליו אך אני לא אהנה בו כפי שהייתי רוצה ויכולה. הבעיה הזו לא תוקעת אותי בבית אבל היא מפריעה מאוד ואשמח להפתר ממנה. לכן אשמח אם תוכלי להאיר את עיניי לפתרונות מעשיים ולא לטיפול פסיכולוגי.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

לי ראובני
    22/12/2013

תפני לקוסמטיקאית היא תוכל לעזור יותר ממני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו