מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בחדירהאביגיל 2014/02/2014
שלום,
יש לי חבר קבוע כבר כמה חודשים וקיימנו יחסי מין מלאים מההתחלה. אני מאוד נהנית מהסקס איתו כי הוא מאוד מתחשב, מתקשר ואוהב להשקיע.
הבעיה היא שבמשך כל הזמן הזה אני חווה קושי בחדירה שמקשה עלי ליהנות מהאקט באופן מלא. אנחנו תמיד משתדלים לבצע את החדירה לאט ובהדרגתיות, אבל עדיין לכל אורך האקט אני חווה כאב קל עד בינוני בדופנות הנרתיק הקרובות לפתח. מאידך, בחלק העמוק יותר של הנרתיק (ליד ה-G וה-A) יש גירוי מסוים – אבל זה תמיד מפסיק באיזשהו שלב כי ה"קצת כואב לי" הזה מאוד מפריע להשתחרר וליהנות. פעמים רבות כואב לי גם בשעות שלאחר החדירה. אני מרגישה מכווצת וזה בדרך כלל מונע מאיתנו לעשות סיבוב שני, אפילו אם מדובר בבוקר שלמחרת. אני זוכרת פעם שזה הציק לי כמעט יום שלם.
החבר שלי מודע לעניין ואנחנו מדברים על זה ומתחשבים בזה. הסיבה שאני לא מוותרת לגמרי על החדירה היא שאני מאוד נהנית להרגיש אותו בתוכי. גם בזה יש כיף.
חשוב לי לציין שזו לא העובדה שאני לא גומרת שמפריעה לי. אני יודעת שאני מסוגלת לגמור ווגינלית, כי פעמים רבות הוא עוזר לי באופן ידני (וגם אוראלי). מה שמפריע לי זו עצם העובדה שכואב לי וגם המחשבה שללא הכאב הזה הייתי מסוגלת ליהנות הרבה יותר ואולי אפילו לגמור. אני בטוחה שיש לכך גורם רגשי לצד אולי גורם פיזי, והייתי רוצה לקבל הצעות לשיפור החוויה, הירגעות, הרפיה, תרגילים, או כל דבר אחר שיכול לעזור (עדיף ללא עזרים חיצוניים כגון אלכוהול או צעצועים למיניהם).
תודה רבה,
אביגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בחדירה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/02/2014דבר ראשון את צריכה ללכת לגינקולוג לשלול בעיה פיזיולוגית. למשל כאב בחדירה אופיני ל15% מהנשים ונקרא בשפה עממית וסטיבוליטיס.
נגרם עקב רגישות יתר עצבית בעור בפתח הנרתיק מסיבות שונות.יש טיפול לבעיה אצל מומחים לנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)