מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- JAUCCCפרח18/02/2014
שלום רב הנני בחורה בת 31, קיימתי יחסים שבוע לפני מועד המחזור ואני בלי גלולות היינו עם קונדום, שאלתי היא אני שמעתי שצריך לצאת מיד לאחר הגמירה כדי שטיפות לא יישפכו. בן זוגי יצא אבל לא ממש בשנייה שגמר האים יכול להיות שטיפות יישפכו מהקונדום לנרתיק? יש לציין שהקונדום נשאר בשלמותו הוא לא החליק או משהו. מה דעתך ד"ר וגם היית שבוע לפני המחזור. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר JAUCCC - תגובה
לי ראובני19/02/2014אם המחזור שלך סדיר, ואת יודעת בוודאות שאת שבוע לפני ווסת, אז באמת אין סיבה לדאגה, כמו כן, קונדום, לא מטפטף החוצה טיפות, כי אז הוא לא היה אפקטיבי.
אפשר לנוח שנייה אחרי, להתחבק, להתנשק וברגע שמתאים לצאת.
צריך לזכור ביציאה, לאחוז את הקונדום צמוד לפין (שכרגע הוא רפוי) ואז לשגת מהגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לי אך עוד משהו קטן ברשותך
פרח19/02/2014היי לי תודה רבה
אך יש לי עוד סוגייה ברשותך כאשר בן זוגי יצא לא ראיתי אם הוא החזיק בקצה של הקונדום או לא, אך הקונדום יצא בשלמותו. יש מצב שכאשר בזמן שהוא הוציא מהנרתיק יצא קצת זרע או משהו כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לי אך עוד משהו קטן ברשותך - תגובה
לי ראובני19/02/2014הוא לא אמור להחזיק את הקונדום בקצה, אלא בבסיס הפין, קרוב לגוף
אין סיכוי שייצא ויזלוג פנימה כי הקצוות בחוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה אז אני יכולה להסתמך על
פרח19/02/2014אז אני יכולה להסתמך על קונדום? כי אסור לי לקחת גלולות ואני רוצה להיות רגועה איך אני יכולה לקיים יחסים עם קונדום ולדעת שהשימוש בו נכון? תודה מקרב לב8723
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה אז אני יכולה להסתמך על - תגובה
לי ראובני20/02/2014אם את בגיל ההתבגרות, את יכולה לפנות לדלת פתוחה לקבלת מידע וייעוץ בנושא אמצעי מניעה. או שאת יכולה לחפש קישור ביו טיוב לאיך שמים קונדום נכון.
בגדול, קונדום איכותי של דורקס למשל, שנשמר במקום קריר, לא ארנק ולא אוטו, לא אמור להיות בעיה.
צריך לזכור להשאיר מקום למעלה שהוא לא מולבש על הפין, כדי שיהיה מקום לנוזל הזרע להשפך ואז אין בעיה ולא נקרע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרט קטן
פרח20/02/2014השתמשנו בדורקס אך בן זוגי שם אותו בארנק אבל הוא לא נקרע או משהו. זה עדיין בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרט קטן - תגובה
לי ראובני23/02/2014לא מומלץ להחזיק בארנק מעל שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)