פוסטינור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסטינור
    ציפי
    23/03/2014

שלום, רציתי לדעת האם אני צריכה לקחת את הגלולה ליום של אחרי במידה והיו רגעים שהייתה חדירה ללא קונדום אך רגעים קצרים מאוד ולא גמר בפנים, דבר נוסף היה רגע כי חבר שלי גמר לטענתו בחוץ כאשר הייתי מעליו ואני מפחדת שאולי נכנס אלי קצת ( למרות שאני לא זוכרת שהרגשתי) האם עדיף לקחת פוסטינור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוסטינור

הוספת תגובה

• פוסטינור - תגובה

לי ראובני
    23/03/2014

עדיף לקחת גלולות או לעשות שימוש בקונדום כי פוסטינור הוא לא אמצעי מניעה לשימוש קבוע אלא רק למצבי חירום.
    חשוב לדעת כי גם לפני האורגזמה יש טיפות נוזל זרע הזולגות מפתח השפכה ועשויות להכיל תאי זרע, וכאמור ניתן גם מהם להכנס להריון...
    לשיקולך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסטינור

ציפי
    23/03/2014

אני רוצה לקחת פוסטינור אבל מכיוון שלקחתי כבר פעמיים בחיי את הגלולה הזו לפני 4-5 שנים בערך אני מפחדת לקחת אותה שוב, הבנתי שאם לוקחים אותה יחסית הרבה זה יכול לפגוע בפוריות, האם זה נכון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסטינור - תגובה

לי ראובני
    23/03/2014

לפני 4-5 שנים זה לא הרבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו