מתוסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת
    שירי
    26/03/2014

אני מאוד מתוסכלת,
    בארבעה חודשים האחרונים חברה שלי ואני שכבנו רק 3 פעמים במרווחים של כחודש והפעם האחרונה היתה לפני יותר מחודש
    והיתה על הפנים וממש לא מספקת, בין לבין אין ממש מגע מיני ונשיקה היא דבר נדיר.
    לחברה שלי יש חשק מיני נמוך באופן כללי וסקס מלחיץ אותה.אבל כן זכור לי שהיה לנו סקס גם מהנה יותר וגם בתדירות הרבה יותר גבוהה. לי יש חשק מיני גבוהה ולא ממומש, דיברתי איתה על הנושא והיא אמרה שזה רק שם יותר משקל על הסקס ושהיא בלי חשק מיני בכלל.
    לאחרונה היא התחילה לאונן לידי בלילה אחרי שאני נירדמת, באופן כללי זה מאוד מחרמן אותי וגורם לי אושר רב, אני חושבת שזה חשוב שהיא תרגיש בנוח עם עצמה ותאונן כמה שיותר... אנחנו גרות יחד והזמן היחיד שבאמת יש לה פרטיות לאונן זה בלילה. אני מאוד רוצה לתת לה את הפרטיות הזאת ורוצה שהיא תמשיך, אבל זה מאוד מחרמן אותי, אז בהתחלה לא עשיתי כלום והעמדתי פנים שאני ישנה, אבל לא לעשות כלום גורם לי לתסכול מיני, אני מתה שהיא תגע בי אבל זה לא קורה, אתמול בלילה זה שוב קרה והפעם התחלתי לאונן גם במקביל אליה אך בניפרד, כששתינו מעמידות פנים שהשניה ישנה או ששתינו ישנות, והרגשתי ממש לא נעים, התחלתי לחשוב שאולי אני מונעת ממנה את הפרטיות ונדחפת לה לזמן היחיד שיש לה עם עצמה, בנוסף אני ממש מתגעגעת לסקס, אני חושבת שזה ניפלא שהיא נותנת לעצמה להרגיש מינית ולא רוצה לקלקל את זה,אני מאוד מתוסכלת אחרי/בזמן (בהפסקה קצרה)ששתינו במיטה מאוננות ניסיתי להתקרב אליה, לחבק ו/או ליצור אינטימיות בנינו, לצערי אחרי ממש מעט זמן היא הפנתה אליי את הגב, למרות שאני לא מאשימה אותה ומבינה את הסיטואציה ויודעת שהיא נמשכת אליי ושאני צריכה לתת לזה זמן ולא להוציא עליה את התיסכול
    אני לא מצליחה שלא לכעוס עליה ולהרגיש דחויה.... בבוקר הייתי קרה ומרוחקת והיא ניסתה להבין למה, ולא נגעה בנושא כלל, כאילו זה לא היה בכלל, אני חוששת שהיא תקשר את זה לדברים הלא נכונים ותפסיק לאונן וזה עוד יותר מתסכל אותי, אני חושבת שזה ניפלא שהיא מאוננת, אני חוששת שאם אני אגיד לה, זה יביך אותה ויגרום לה להמנע( חוץ מזה שאני לא בטוחה אם חלק מהגירוי שלה לא נובע מזה שזה ״סודי״ ) איך אני ממשיכה את זה בלי להכנס לתיסכול? בנוסף אני חוששת שהיא לא מעוניינת במגע מיני איתי.מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת

הוספת תגובה

• מתוסכלת - תגובה

לי ראובני
    26/03/2014

הדבר היחיד שחסר בתוך התיאור המאוד מפורט שלך זה שיחה גלויה וכנה איתה לשאול אותה מה קורה לה מה היא מרגישה מה היא רוצה ומה היה עוזר לה לקדם בינכן את היחסים האינטימיים...
    נשמע שאתן צריכות לחזק את הקשר הזוגי והפתיחות לפני שאתן פונות בייאוש ובלחץ להגדרות קשות של לא עושות סקס וכו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה

שירי
    26/03/2014

האמת שאנחנו מאוד פתוחות אחת עם השניה,
    בגלל זה אני יודעת שהיא צריכה זמן לקבל את המיניות שלה,
    הבעייה שלי היא שבנתיים אני מאוד מתוסכלת וזה לא עוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה - תגובה

לי ראובני
    26/03/2014

אז שווה לכן לפנות לטיפול זוגי או להציע לה טיפול יחידני שיעזור לה להתמודד עם המיניות שלה ושלך ושלכן וכל עוד יש הדברות ומודעות אנא היי סובלנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שירי
    26/03/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך למתוסכלת מסתבר....

שירי
    26/03/2014

אז לקחתי את עצתך ושיתפתי את זוגתי, ומסתבר שהיא מאוננת מתוך שינה ואין לה זיכרון של זה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך למתוסכלת מסתבר.... - תגובה

לי ראובני
    26/03/2014

מעניין... תשאלי אותה מה היתה רוצה שתעשי בפעם הבאה שזה קורה, ואם זה מתאים לה שתפתחי את זה מולה למחרת בבוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירי
    27/03/2014

היא אמרה שאם זה קורה אז פשוט להצטרף אליה ובהחלט לספר לה בבוקר,
    קראתי שיש תופעה כזאת, אבל אני ממש בשוק שזה מתוך שינה לחלוטין ואין לה זיכרון של זה כלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו