דימום בזמן קיום יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בזמן קיום יחסים
    מאיה
    10/05/2014

שלום, כבר 3 ימים שהיו לי הפרשות חומות, אבל אתמול כשקיימתי יחסים עם חבר שלי פשוט היה דימום חזק מאוד אבל בצבע חום, פחות סמיך ממחזור רגיל, כשחזרתי הביתה שמתי תחבושת של מחזור )חשבתי שאולי זה שלב לפני המחזור) אבל כבר עבר כמעט יום וחצי ואין שום הפרשה... מה זה יכול להיות?? גם ההפרשות החונות שהיו לפהי יומיים כבר לא חוזרות. אני בת 17. קיבלתי מחזור לפני 5 שנים וזה מעולם לא קרה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בזמן קיום יחסים

הוספת תגובה

• ד"ר ליאורה אברמוב תענה

לי ראובני
    11/05/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום בזמן קיום יחסים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/05/2014

חסר לי פרטים האם את נוטלת גלולות?
    יכול להיות מצב של דימומים תחת לקיחת גלולות ואז אם התופעה חוזרת על עצמה בחודשים הבאים צריך ללכת לרופא נשים להחליף גלולות. אבל אם אינך נוטלת גלולות את צריכה לפנות לרופא נשים כדי לברר מה מקור הדימום, לפעמים זה סתם בגלל מצב של סטרס או לחצים ולעתים קשור לאי סדירות הורמונלית
    אבל דורש מעקב וברור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מאיה
    15/05/2014

אני לא לוקחת גלולות...ומה שמוזר זה שזה לא היה דימום..רק הפרשה חומה חזקה... המחזור שלי לא סדיר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/05/2014

יכול להיות שזה סוג של דימום הורמונלי אבל מחייב בדיקת רופא נשים של צוואר הרחם ואולטרראסאונד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו