מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתלי30/05/2014
שלום רב,
אני נמצאת כרגע במצב של יאוש.
אני כבר 4 חדשים מטופלת נגד פטריה\ דלקת נרתיקים. נרות רגילים, נרות אנטיביוטיים, משחות שונות, אנטיביוטיקה דרך הפה- מה לא קחתי.
כל פעם שאני מסיימת טיפול, יום אחרי זה אני שוב מרגישה גרד וצריבה קלה באיבר.
אני לוקחת גלולות 3 וחצי שנים- יאז. יש לי אותו ב זוג כבר 4 שנים. אני שומרת על הגיינה.
אני באמת מיואשת.
נכון לעכשיו, אני נכנסת לתקופת מבחנים אוניברסיטה ואני לא מצליחה לקבוע תור לרופא בתאריך מתאים.
אני מפחדת שזה משהו ממש גרוע, אני מפחדת שזה יפגע לי בפוריות. אני באמת מפחדת ומיואשת.
אחד הרופאים בעבר אמר לי שיש לי וולבדינה- כאב בזמן יחסי המין. אבל אני כבר חודשיים- כמעט שלושה בלי יחסים ויש לי חוסר נעימות.
בעבר הייתי מגיעה לפחות כל חצי שנה לרופא והיו מגלים שיש לי פטריה (הייתי מגיעה כל חצי שנה בגלל שהייתי בצבא ויותר מזה לא יכולתי).אני במצב שגם אם אני לא מרגישה שום כאב או הפרשה מוזרה- הרופא מאבחן שיש לי פטריה. הייתי אצל 3 רופאים.
אני עושה משהו לא טוב?
האם זה יכול להיות משהו יותר גרוע מפטריה\דלקת?
האם יכול להיות שזה פוגע בפוריות?
האם אי פעם זה יטופל ליותר מיום?
באמת שכבר קשה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2014אין קשר בין פטריה נרתיקית לפוריות הסירי דאגה מליבך
יכול להיות שתחושות הגרד והצריבה בכלל אינן קשורים לפטריה אלא באמת לתגובה עצבית בפתח הנרתיק היוצרת אי נוחות ונקראת וולוודיניה
עשי תרביות נרתיקיות לראות אם זה באמת פטריה
עשי בדיקת PCR בשתן לשלילת מחלות מין
ומאמינה שהכל יהיה שלילי ואז פני לטיפול לרופא המומחה בטיפול בוולוודיניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא מומחה
לי31/05/2014האם רופא נשים הוא לא זה שיכול לרפא וולבדינה? איך אדע לאיזה רופא ללכת?
עד שאגש לרופא ( התור הכי קרוב עוד שלושה שבועות ) , איך להקל על הגרד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא מומחה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2014בכל קופח יש מיון נשים ותמיד אפשר למצוא רופא נשים אחר שיקבל אותך מוקדם יותר
לא כל רופא נשים מטפל בוולוודיניה בינתיים עשי את התרביות ועם התשובות פני למרפאת צוואר ועריה בקופח
לגרד את יכולה לשים ג'ל או משחת אזראקאין שהם מרדימים קצת ויקלו עליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)