על מיניות עצמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על מיניות עצמית
    אדווה
    04/07/2014

היי בת23 בתולה..התמהמהתי עד עכשיו בגלל ביישנות...יש לי הידע בלהנות מגופי על ידי אוננות אבל רוצה להתקדם..כדי לבוא טיפה מוכנה ופחות לחוצה למפגש מיני עם בחור מתישהו אני רוצה להתנסות באביזר מין שמדמה איבר גברי.חשבתי על ויברטור -השאלה האם בתולה יכולה להתנסות בויברטור?אם במקרה זה יגרום לקריעת קרום הבתולין לא משנה לי בכלל..העיקר שלא יהיה נזק אחר.

מה תפקידו-האם הוא מדמה חדירה או שזה רק גירוי על הדגדגן?האם הוא בצורת איבר זכרי?
    חשבתי גם על ביצים סיניות אבל אין לי מושג מה זה ומה עושות ואם כנ"ל זה מתאים לבתולה?
    במידה וזה לא מתאים למצבי אודה אם תרשמו מה דעתכם יתאים לעצם החוויה והלמידה?(שמעתי שיש גם מעין מישחה שמורחים על הדגדגן ומביאה לאורגזמה.אני פשוט לא רוצה לרכוש כל מיני דברים שידחפו לי בחנות רק כדי שאקנה ...*תודה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על מיניות עצמית

הוספת תגובה

• על מיניות עצמית - תגובה

לי ראובני
    06/07/2014

יש צעצועים שנועדו לגירוי חיצוני ויש שנועדו לגירוי פנימי כלומר בחדירה
    יש המון צורות וסגנונות
    הכי כדאי ללכת לחנות פמיניסטית או להכנס לאתר אינטרנט כזה כמו סיסטרס או ארוס בקינג גורג ולבדוק מה מתאים לך
    שיחה עם מוכרת מנוסה תוכל לעזור לך למצוא את מה שהכי מתאים לך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוקט

רונן
    12/08/2015

תנסי רוקט פוקט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו