כאבים בזמן קיום יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזמן קיום יחסים
    א
    08/07/2014

שלום, אני בת 20 ולפני כמה ימים קיימתי יחסים בפעם הראשונה. מלבד העובדה שירדה לי אחר כך כמות גדולה של דם החדירה הייתה כואבת מאוד. אחרי כמה ימים שהדימום פסק ניסינו לקיים יחסים שוב, אך גם הפעם מאוד כאב לי ואפילו לא הצלחנו לקיים חדירה מרוב הכאב.
    הלכתי להיבדק אצל רופא נשים, הוא עשה לי בדיקה גיניקולוגית, בהתחלה הוא עשה לי אולטרסאונד וגינלי (שלמרבה הפתעתי לא כאב לי בכלל) ולאחר מכן בדיקה באמצעות הרחבה. כשהרופא ניסה לבצע את ההרחבה הרגשתי שוב את אותו כאב והוא עצר את הבדיקה. אחר כך הוא לחץ לי על איברים שונים בנרתיק ושאל איפה כואב לי. בסוף הוא אמר שהוא לא רואה שום בעיה רפואית, אלא שיש לי נרתיק צר ובגלל זה אני מרגישה כאבים. הוא נתן לי להשתמש בג׳ל עזרקאין ואמר שאחרי כמה פעמים שאני אשתמש בו אני לא אצטרך אותי יותר וכבר לא יכאב לי.
    בגלל שקראתי באינטרנט על הנושא ונתקלתי פעמים רבות במושג וסטיבוליטיס, רציתי לשאול האם יש סיכוי שיש לי וסטיבוליטיס אבל הרופא לא זיהה את זה? או שבגלל שהאולטראסאונד לא כאב לי בכלל אז אין סיכוי שיש לי את זה.. וגם מה הסיבה שהאולטראסאונד לא כאב לי בכלל והבדיקה כן כאבה?
    עוד לא ניסיתי לקיים חדירה עם הג׳ל מחשש שזה עדיין יכאב..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בזמן קיום יחסים

הוספת תגובה

• כאבים בזמן קיום יחסים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/07/2014

האולטראסאונד לר כואב כי הוא צר יותר מאשר אבר מין
    קשה לדעת אם יש לך וסטיבוליטיס או לא
    מוקדם מידי לעשות העררכה כי יכול להיות שאת פשוט מכווצת ולחוצה כיום מפחד הכאב. מציעה לך לפני יחסי מין הבאים למרות משחת אזראקאין שהיא יורת חזקה מהג'ל 5%
    חצי שעה לפני חדירה
    אם עדיין יכאב בנסיונות חוזרים פני לטיפול אצל גינקולוג סקסולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו