מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה בנרתיק בעת עוררות מיניתהילה16/07/2014
האם זה משהו לגיטימי ומוכר?
לוקח לזה זמן לעבור גם לאחר שאני "גומרת"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בנרתיק בעת עוררות מינית - תגובה
לי ראובני16/07/2014האם עברת ניתוחים (פירנאו פלסטיקה) או תפירה כלשהי באזור הנרתיק? אחרי לידה וכו?
וגם האם סובלת מפטריות? דלקות במקביל? האם יש גרד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
מישהי16/07/2014אני מרגישה שיש לי כאבים בבטן תחתונה והפרשות צהובות ללא ריח
הייתי בבדיקה גניקולוגית ששללה דלקת באגן או דלקת כלשהי
וגם נשללו חיידקים שעלולים לענות על הסימפטומים
הצריבה אופיינית לדלקת ?
ידעתי שזה לא תקין ... :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/07/2014כדאי לעשות תרבית נרתיקית ובדיקת שתן למחלות מין
PCR לSTDׂ
במידה והכל יהיה תקין כדאי לבדוק האם הצריבה נובעת מהנרתיק או מרגישות בפתח הנרתיק בעור סביב הפתח כשאז נראה מדובר בתופעה שנקראת וסטיבוליטיס
אם הרגישות בתוך הנרתיק כדאי יהיה לטפל בתכשירים טבעיים להגברת החיידקים הטובים בנרתיק או חומציות הנרתיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקות
מישהי20/07/2014בדיקות תרבית , בדיקות CPR ובדיקות דם
מה שיצא זה אוראופלזמה פרבום קיבלתי אופלודקס שלא עזר
יצא בבדיקות דם שביצעתי פעמיים
Herpes 2 igg negetive
Herpes 1+2 igm positive 1.15
בפעם השניה שעשיתי את בדיקת הדם אחרי חודש יצא אותה תוצאה רק עלייה בכמות הנוגדנים של הigm ל1.28. מה זה אומר? חשוב לציין שאין לי כל פצעים באיבר מין או בפה.
נמצאתי חיובית לhpv זן 35
ביצעתי קולפוסקופיה אשמח אם תעזרי לי בפענוח הבדיקה כי אני די בלחץ
Tz 2 , adequated, נצפה awe בשעה 6 ו 12 בתוך tz בוצעו ביופסיות
המוסטזה על ידי ag
בהתחשב בעובדה של הכאבים וההפרשות וממצאים החריגים בבדיקה רוב הסיכויים שמדובר בטרום סרטן או סרטן נכון?
הוא גם הפנה אותי להיסטרוסקופיה עם ביופסיה , מדוע לדעתך?
הוא לא אמר לי , ראיתי זאת מהדף סיכום
אשמח לעזרה בפענוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/07/2014חכי לתשובות ביופסייות לפני שתכנסי ללחץ.
נוגדנים להרפס IGM מעידות על זהום אקטיבי
פני לרופא נשים שלך להערכה עם כל הבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר אחרון, אולי
מישהי27/07/2014מסתבר שההרפס זה הרפס של שפתיים כי יצא לי הרפס על השפה וגם הigg של הרפס 2 שלילי. אז לא מדובר בהרפס של איברי המין
בהנחה שעשיתי בדיקות לכל המחלות המדוברות כולל תרבית הפרשה רגילה
איידס סיפליס צהבת הרפס זיבה כלמדיה טריכונמס קנדידה מיקרופלופלזמה ואוראפלסמה הכל שלילי חוץ מאורופלזמה פרבום. טיפול באנטיביוטיקה לא העביר את ההפרשה והכאבים
איזה עוד בדיקות לדעתך ניתן לעשות כדי לזהות זיהום כלשהו?
כי hpv לא עושה הפרשות וגם לא כאבים בטח לא חמישה ימים אחרי ההדבקות
או שכנראה נדבקתי ממזמן וממש במקרה לאחר מגע מיני יחיד התחילו סימפטומים שמעידים אולי על סרטן ....הרבה דברים לא מסתדרים לי ואני עם סימן שאלה ענק
אחכה לביופסיה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר אחרון, אולי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2014הפרשות יכול להיות שמרב טיפולים אבדו החיידקים הטובים שבנרתיק ואז כדאי לטפל בפרוביוטיקה נרתיקית
לגבי הכאבים צריך לבדוק ולראות מה מקום הכאבים כי אולי יש לך וסטיבוליטיס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל היה אצלי תקין
מישהי29/07/2014המגע מיני עם אותו בחור בדיוק לפני שמונה חודשים וכמה ימים זה ממש הלפני ואחרי מבחינתי.
לפני- לא כואבת חוץ מכאבי מחזור משתנים, לא דומים לכאב הקיים כיום. ללא בפרשות מלבד ימי הביוץ באופן מועט מאוד או בזמן גירוי מיני. הייתי ״נקייה״ ללא כאבים בחדירה בטח לא צריבה ואפילו לא הייתי סובלת מפטריות שזה משהו שרוב הנשים חוות.
אחרי (כעבור בדיוק חמישה ימים, יש לי ימים מדויקים כי זה מתועד בהודעות איתו, ממש חקרתי את השתלשלות הדברים), אז אחרי - כאבים כמו שורף צורב באזור המשולש מפשעה , מרגיש כמו באזור השחלות מקרין לגב. כאב נקודתי ולא דוקר, אגדיר ככאב סטטי. מלווה בהפרשות שממש התגברו לאחרונה. אני אחרי הווסת עכשיו ובמקום להיות ״יבשה״ אני רואה על התחתוניות כתמים של צהוב מתחדשים.
בהנחה שנשללו כל המחלות המדוברות , ובהנחה שממנו נדבקתע בhpv מה הסיכוי שההשפעות של הוירוס הזה יחולו ימים ספורים לאחר ההדבקה?
אני כותבת פה כמו יומן, אין צורך להגיב במיוחד כי גם לא מאמינה שיש פתרונות או השערות נוספות למצב שלי וכנראה שתשובת הביופסיה תיתן את הדין
תודה רבה עד כה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)