שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אדווה
    30/07/2014

היי
    בת 23 קיימתי לפני 4ימים סקס לראשונה בחיי עם חבר שלי.בגלל היותי בתולה היה לו מאוד קשה לחדור, הוא היה מאוד רגיש וניסה המון עם האצבעות להרחיב ומעט מאוד עם חדירה לאחר מכן,בגלל שהיה לו מאוד קשה לחדור הוא עשה בעיקר ידנית םאבל מדי פעם ניסה לחדור לכמה שניות וזה היה ללא קונדום כי אמר שהפין שלו נופל וזה לא אפשרי לשים כך כל שנייה שהוא חודר ולא מצליח ...רק לקראת המון זמן ש עשה עבודה ידנית הוא חדר ואחר כך כשראה שזה יותר הולך יצא ושם קונדום .השאלה שלי היא האם השניות המעטות של החדירה עלולות לגרום להריון ?האם בשניות אלה אפשר חלילה להידבק באיידס?כרגע יש לי גרד בנרתיק אז אני מאוד חוששת שבשניות המועטות שחדר ללא קונדום העביר לי פטריה אולי אז אולי גם משהו אחר ????מפחדת ..הוא פשוט לא שם בהתחלה כי לא עמד לו מספיק מרוב שהיה קשה לחדור...אודה לתשובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/07/2014

הסבירות של הריון נמוכה ביותר אם הוא לא גמר בנרתיק אבל לא בלתי אפשרית
    לגבי הגרד יכול להיות שהוא קיים בגלל החיכוך הממושך שהיה באזור
    פני לבדיקת רופא נשים
    הציעי לבן הזוג לעשות בדיקת דם לשלול נשאות לאיידס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• re

אדווה
    31/07/2014

אוקיי תודה
    אגב לגבי ההערה שיעשה בדיקת דם לאיידס זה נרשם בכלליות?האם יש איזה סיכון במקרה שסיפרתי למרות שהיתה חדירה של כמה שניות ללא הגנה וכנראה ללא פליטה?תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• re - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/08/2014

בכללי כל סקר למחלות מין כולל בדיקת דם לשלילת איידס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו