האם זה נדיר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה נדיר?
    oly
    10/08/2014

שלום,
    אני בת 30, התחלתי את פעילות המינית המלאה שלי מלפני שנה וחצי. אני ארבעה חודשים לאחר לידה. מניקה. נשואה באושר ואוהבת את בעלי . בה' בעלי מתוק וסבלן. לפני שהתחתנתי היו לי שלושה גברים שאיתם קיימתי יחסי מין לא מלאים. תמיד הם אלה שדאגו לענג אותי ואני פחות. וכך גם בעלי. כמה חודשים לאחר החתונה בעלי עם הזמן התחיל לבקש ממני לעשות דברים שאני לא יכולה לעשות כמו מין אורלי, לנשקו בכל הגוף להתלהב מכך שהוא ערום לידי... לצערי לא מתלהבת ולא ששה לעשות מה שהוא מבקש. והוא שואל אותי האם אני נמשכת אליו. אצלי זה בא בגלים, לפעמים כן ולפעמים לא לרוב אני כן אבל לא יכולה להוכיח לו בדרך שהוא מבקש ממני. האם זה נורמלי להרגיש כך באופן כללי? האם זה יעבור עם הזמן לאחר התנסות מינית עשירה יותר? מה עליי לעשות כדי שהא יבין ויהיה מרוצה?
    תודה

א'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה נדיר?

הוספת תגובה

• ללי לתשובתך

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/08/2014

משאירה את התשובה ללי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסרים פרטים

לי ראובני
    15/08/2014

יקרה,
    נשמע שעברת המון חוויות חדשות בזמן מאוד קצר, חתונה, מעבר למגורים משותפים, מין מלא, היריון לידה ועוד. אין פלא שהדברים חדשים ומעוררי ספקות, כי כל חוויה בפני עצמה מצריכה המון פניות וזמן להתמודדות....

כמו כן, אני שומעת שאת חווה ומצוקה בקושי בפער בין הציפיות של בן זוג ממך לבין האופן שבו את מרגישה נינוחות ורצון לקיום יחסי מין.
    מתוך מה שאת כותבת חסרה לי ההתיחסות שלך לחוויות שהיו לך. מעבר לאהבה שיש לך כלפי בן זוגך, האם את נהנית מהעונג שהוא מעניק לך? האם בעבר עם גברים אחרים הרגשת אחרת?
    אני מבינה מבין השורות שאת מגיעה מרקע דתי, האם את מרגישה שהחינוך שקבלת נתן לך כלים להבין שכל מה שקורה בין גבר ובין אשה בהסכמה זה מותר בנישואין (עם שמירת נידה ושפיכת זרע לבטלה כמובן), אך כל פעילות שתעשה לכם טוב יכולה להיות מבורכת.
    יש אפילו ספר הדרכה שנקרא סקס כשר ויכול לעזור לכם בעניין הזה, לצורך הרחבת המנעד המיני.

לגבי עניין המשיכה, רציתי לשאול האם יש דברים שהוא עושה או לא עושה המשפיעים על מידת המשיכה שלך כלפיו. האם בעבר כלפי בני זוגך האחרים הרגשת שוני?
    האם עם תינוק יש לך פניות לקיום יחסי מין ואת מרגישה בנינוחות ובשלווה עם המיניות בחייך כרגע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

oly
    17/08/2014

מודה לך על ההתייחסות הרצינית לשאלתי.
    גבי שאלותייך: אני כן נהינת ולפעמים לא. כאשר אני חושקת במין אז אני נהינת מהמגע ומהחיבור בניינו עד שאני אפילו רוצה עוד וכשלא אז כשהוא נוגע אז אני די אדישה. היום אני יכולה להגיד כשההפסקתי לקחת גלולות החשק אליי חזר...
    ולא אין הבדל בין מה שהוא נותן לי להרגיש בזמן שאני חושקת בו לבין הקודמים שהיו לי.

טוב לדעת שיש ספר כזה. אני אברר עליו.

מה שמשפיע על מידת המשיכה שלי כלפיו היא האהבה העזה שיש לו לתת לי ואני לא מסוגלת להכיל את זה. הוא כל הזמן רוצה למשש, לגעת, מפרגן בלי סוף. וזה היה עוד מיום הראשן שלאחר החתונה. כל בחורה חולמת על בחור כזה ואני לא מצליחה להכיל את זה.. כיום התרגלתי ומה גם הוא הבין שהוא צריך להוריד את המינון. לכן כאשר בא לא לגעת לי וזה נהיה לי טו מאצ... ויכול להיות שמשם אני לא נמשכת. ומה גם אחרי לידה עם גולולות למניעת הריון גם כן משפיעים. יש לציין שעם האחרים הייתה לי תשוקה עזה כי הם דווקא היו ההפך מבעלי,והם לא היו רצויים כבני זוג אך בכל זאת נמשכתי אליהם, אולי כי היה אסור?
    זמן יש אך בגלל הימי הנידה בעקבות הדיממים שעשו הגלולות זרזט ומיקרולוט זה פשוט הרחיק אותנו זה מזה...
    אבל כיון הכל הסתדר. בה' :)
    בכל זאת אמשח לשמוע ממך תגובה כי זה בא בגלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! - תגובה

לי ראובני
    18/08/2014

נשמע שבתוכך את יודעת את התשובות.
    גלולות אכן פוגעות בחשק המיני אך גם החוויה שלו שהוא רוצה המון, יותר ממה שאת יכולה להכיל. את צריכה להגיד לו שאת רוצה רגע כדי להתחבר לתשוקה שלך -שיתן לך הזדמנות להתגעגע ולרצות.
    טיפול זוגי מיני יכול לעזור כדי שהוא לא יחווה את זה כדחייה אלא כצורך שלך להתחבר לעצמך לפני שאת מגיעה למפגש אינטימי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו