טראומה לנרתיק, יש דבר כזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טראומה לנרתיק, יש דבר כזה?
    מישהי
    11/08/2014

רשמתי פה בעבקות צריבה בעת עוררות מינית
    וסיפרתי את כל הסימפטומים שאני חווב כאב עמום בצידי המפשעות מקרין לגב וכל אזור באג בעצם מלווה בהפרשות צהובות ללא ריח שהחלו כ4 ימים ספורים לאחר מגע מיני לא מוגן שבמהלכו החדיר הבחור את אצבעותיו עמוק מהרגיל ואפילו כל דף ידו.
    לאחר שעשיתי את כל הבדיקות הרלוונטיות לסימפטומים אלה, בדיקות הפרשה בדיקת מוכר? האם זה יכול לענות על הסימפטומים? האם הכאב הזה יכול לעבור מתישהו ? ומה ניתן לעשות?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טראומה לנרתיק, יש דבר כזה?

הוספת תגובה

• טראומה לנרתיק, יש דבר כזה? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/08/2014

לא ברור לי איזה בדיקות להפרשה עשית צריך לעשות תרבית נרתיקית ומשטח וב רור למחלות מין ואם הוא שלילי לחפש סיבות אחרות לכאבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שעשיתי

מישהי
    12/08/2014

פעמיים בדיקת הפרשה רגילה שבאחת מהן נמצא gbs שלא רלוונטי
    בדיקת פאפ תקינה תודה לאל
    Pcr לזיבה טריכונמס 2 סוגי מיקרופלזמה 2 סוגי אוראופלזמה מה שיצא חיובי זה אוראופלזמה פרבום, זה יכול להיות הסיבה לכאבים והפרשות ? בכל מקרה אופלודקס שבוע וחצי לא עזר
    בדיקות דם לאיידס עגבת כלמדיה הרפס צהבת מה שיצא חיובי זה רק הherpes 1+2 igm הigg של herpes 2 שלילי עשיתי בדיקת חוזרת לכך והייתה אותה תשובה רק בעלייה בנוגדנים של הigm אין לי כל פצע בנרתיק , אבל יצא לי פצע דמוי הרפס על השפתיים ...
    בדיקות גינקולוגיות ללא רגישות למישוש
    תרבית שתן ללא צמיחה של חיידקים
    והסימפטומים הם כאב אגן כאבים בצידי המפשעות שמקרין לגב תחתון עם הפרשות צהובות ללא ריח.

וכל זה כתגובה ל4 ימים ספורים למגע מיני שהיה טיפה עמוק מהרגיל וכואב . האופציה היחידה שנשארה לי לחשוב עליה היא סוג של פגיעה פנימית או טראומה לנרתיק . אבל מה פשר ההפרשות .... סימן שאלה ענק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שעשיתי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/08/2014

שימי קפסולות של פרוביוטיקה לנרתיק לשבוע אולי יש שינוי קל בפלורה החיידקית של הנרתיק ולכן הפרשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנסה זאת.. תודה רבה!!

מישהי
    14/08/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו