כמה שאלות בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות בבקשה
    מישהי
    18/08/2014

היי , קודם אודה על העזרה והתגובות המהירות פה בפורום מד״ר ליאורה ולי תודה רבה ומעריכה.
    בהקשר להודעה הקודמת של הכאבים וההפרשות באין הסבר ... ניסיתי את הכדורים של אלטמן של הפרוביוטיקה , הנפרשות פחתו אך עדיין יש לי כתמים ״יבשים״ צהובים ״מלוכלכים״ על התחתונים ואין לי מושג מאיפה זה נובע. הכאבים ממשיכים ושאלה שלי היא יכול להיות שיש לי דלקת כרונית בצוואר הרחם? שאין לה טיפול? למרות שלא נמצא שום חיידק במיקרוסקופ מלבד hpv חיובי לזן 35 ותשובת ביופסיה cervical biopsy with reactive change. האם התשובה של הביופסיה יכולה להעיד על דלקת כרונית? האם hpv יכול לגרום לדלקת כרונית בצוואר הרחם?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות בבקשה

הוספת תגובה

• ד"ר ליאורה אברמוב תענה

לי ראובני
    18/08/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות בבקשה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/08/2014

קשה לי לענות ללא בדיקה שלך - בעקרון דלקת בצוואר הרחם יכולה לגרום להפרשות צהובות אבל אם עשית פאפ או קולפוקופיה היו רואים את הדלקת...
    אפשר לעשות נסיון של טיפול אנטיביוטי לנרתיק ולראות אם זה עוזר
    יכול להיות שהכאביםבכלל לא קשורים ואלו כאבים מקומיים ממקור עצבי כשאז הטיפול הוא לגמרי אחרת ולכן כדאי ללכת לרופא מומחה לנושא כאבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצות רלוונטיות! תודה רבה!!

מישהי
    19/08/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו