שאלה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחוף
    מ
    01/09/2014

היי
    אני סבלתי בעבר מווסטיבוליטיס משני. לאחר שלוש שנים של מעבר בין רופאים רק הבנתי מה יש לי... לאחר טיפול ארוך אחד הדברים שעזרו לי היה להפסיק עם הגלולות. התברר כי ככל הנראה הן גרמו או החמירו את מה שהיה. מאז לשמחתי אני יכולה לקיים יחסי מין ללא כאבים (וגם אם לעתים צריבה קלה מאוד אני לא נלחצת ויודעת מה לעשות). אני ובן זוגי מנסים להיכנס להריון ורופא הנשים שלי נתן לי איקקלומיו. אני יודעת שאלו הורמונים, ואני גם אצטרך לקבל זריקה שגם בה כמובן מעורבים הורמונים. התחלתי כבר לקחת את האיקקלומין (למען האמת אני מסיימת את הכדורים מחר - 2 ליום במשך חמישה ימים המיון החמישי של המחזור) האם טיפול זכה יכול להחזיר את הוסטיבוליטיס? אני ממש בלחץ מזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחוף

הוספת תגובה

• שאלה דחוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/09/2014

לא נראה לי שכן הכוונה בטיפול היא להעלות את רמת האסטרוגן שלך
    אסטרוגן גבוה לא גורם לוסטיבוליטיס אלא נמוך או עודף פרוגסטרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיכל
    02/09/2014

האם כדאי לי לשאול את רופא הנשים או מזריקים גם פרוגסטרון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/09/2014

פרוגסטרון לא מזריקים בדרך כלל אם הוא ניתן זה בטבליות לנרתיק או בכדורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו