זה מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה מוזר
    מישהי
    04/09/2014

אני מרגישה כבר ממש משוגעת שמאמינה בדברים על טבעיים...
    (אני הבחורה עם הסיפור של הכאבים וההפרשות באין הסבר)
    הכאבים שהתחילו מיד (ארבעה ימים) לאחר המגע המיני שהרופאים מכנים אותו אירוע טראומתי עבורי שהיו איזה חודשיים ועברו ושוב חזרו ושוב עברו ועכשיו הם שוב חזרו וסוג של נתקעו אבל יש רגעים במהלך היום שלא כוכב לי בכלל!!! ההפרשה אמנם נחשבת לא תקינה אבל אין ממצא שיכול להצביע על האי תקינות שלה. הפרשה תמידית צהובה
    אני מנסה עכשיו נרות שאני לא מאמינה שהן הולכות לעזור לי
    אתמול עשיתי בדיקה והרופאה צילמה את האולטראסאונד אחרי כמה שעות שנתי לה לכמו דמות ברורה שאני מפחדת להגיד כמו מה זה נראה .....
    הכל לא הגיוני הכאבים הלא מוסברים שהולכים וחוזרים , ההפרשות, החרדות !!! ועכשיו הדמות הכלכלה ברורה הזאת האולטראסאונד שלא נותנת לי לנוח (אני מרגישה ממש משוגעת כבר כי בגלל שלא מוצאים הגיון אני מחפשת אותו בדרכים שמפחידות אותי ממש!)
    האם רק מה שנמצא hpv יכול להסביר את ההפרשה?
    ואם היה מדובר בדלקת כרונית שנוצרת בעקבות הhpv , היו מזהים אותה באולטראסטונד?/ פאפ/ קולפוסקופיה ? (כי לא נמצא) ושום טיפול לא עוזר
    והכי מוזר שלפעמים בכלל לא כואב לי ולפעמים הכאב הזה משתק אותי!
    אני מתחילה לחשוב שהתחרפנתי.
    למרות שעל התופעות האלה קראו כתגובה ישירה למגע המיני עפ אותו בחור. אז אני כבר לא יודעת
    האם גם אתן רואות את הדמות באולטראסטונד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה מוזר

הוספת תגובה

• זה מוזר - תגובה

לי ראובני
    07/09/2014

אני לא מבינה את ההודעה שלך או את השאלה שלך
    האם את הבחורה שד"ר ליאורה אברמוב הפנתה למרפאת כאב?
    ממליצה לבדוק את ד"ר אחינועם לב שגיא
    עשויה לעזור
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן זה נשמע משוגע

מישהי
    08/09/2014

אבל אפשר לראות דמות מדויקת באולטראסטונד
    זה נשמע מטורף אבל בגלל שאין הגיון רפואי במה שקורה לי אני מנסה למצוא אותו בדברים על טבעיים אבל אין לי ברירה להניח לפחדים האלה כי זה לא יתן לי כלום ...
    אני אחרי טיפול של נרות שלא עזרו יש לי הפרשה צהובה שאני משתגעת ממה שלא הגיבה לשום סוג של טיפול לא אנטיביוטיקה לנרתיק ולא דרך הפה
    לא נמצא חיידק , הרופאה מאשרת שההפרשה היא לא תקינה אבל לא נמצא כל חיידק ועל מני טיפולים לא עוזרים לשפר אותה
    עדיין כןאב לי ואני מתוסכלת מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשאני מחדירה

מישהי
    08/09/2014

את האצבע לנרתיק עם מגבון , המגבון יוצא בצבע צהוב. זה לא תקין נכון?
    מאיפה מגיעה ההפרשה , רק מצוואר הרחם או גם מהרחם? אולי יש לי משהו ברחם או בשחלות ? אני כבר לא יודעת מה לחשוב ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשאני מחדירה - תגובה

לי ראובני
    11/09/2014

את צריכה ללכת לרופא שיאבחן את זה באופן מדויק
    כמו כן אני ממליצה בחום על טיפול אלטנרטיבי שיעזור לך קצת להרגע בתוך כל הבלגן הזה ואולי גם יעזור לנושא של הנרתיק
    אורית זילברמן מדקרת מתמחה בנושא של נשיות עשויה לעזור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מישהי
    16/09/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו