איבוד חשק מיני.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד חשק מיני.
    הדר
    04/10/2014

היי.. אני בת 21 ואני עם בן זוג כבר קרוב ל4 שנים.
    בחצי השנה האחרונה התחילה לי בעיה שנורא מפריעה לי. פשוט אין לי חשק לסקס
    בעבר היינו מקיימים יחסי מין פעמיים שלוש בשבוע. אבל לאחרונה ממש ממש לא מתחשק. אני יודעת שזה מהנה וכיף והכל אבל פשוט לא מתחשק. אני גם לא מגיעה למצבים שאני מאוננת.. פשוט נעלם. ואם התחושה מגיעה היא מגיעה רק כשאני שותה אלכוהול (נשמע עצוב) .
    מה אפשר לעשות.. רעיונות.. אולי יש כדורים שמעוררים חשק מיני.. אין לי כבר מושג מה לעשות . מתסכל!
    תודה רבה לעוזרים.!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבוד חשק מיני.

הוספת תגובה

• איבוד חשק מיני. - תגובה

לי ראובני
    06/10/2014

הי הדר
    האם קרה משהו בחיים שלך שאולי יכול היה להשפיע ולייצר שינוי?
    לדוגמא שינוי מקום עבודה
    מעבר למגורים משותפים
    אולי שינוי באמצעי מניעה?
    תרופות שהתחלת לקחת?
    שינויים רגשיים יכולים גם כן לייצר שינוי בתחום שנראה טריוויאלי כמו חשק מיני אבל זה בהחלט יוצר שינוי
    ממליצה בחום תהליך רגשי עם מטפלת מינית מוסמכת לנסות ולראות מה קרה
    אולי אפילו תהליך זוגי שיכול לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרו שינויים..

הדר
    09/10/2014

עברנו לפני כמה חודשים לגור ביחד, לימודים, כן הפסקתי עם גלולות( חשבתי שהן הסיבה לירידה בחשק-מסתבר שלא)
    אבל כל השינויים האלו משפיעים לטווח כל כך ארוך?
    תודה רבה לך על העזרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרו שינויים.. - תגובה

לי ראובני
    30/11/2014

אני שמחה שהחלפת גלולות במשהו אחר, שפחות משפיע עליך ושלפחות התחום הזה מנוטרל, עכשיו השאלה היא לגבי כל שאר הדברים.מגורים ולימודים מוסיפים מתח מצד אחד, וביטחון מצד שני, זה כמובן משפיע על החשק. מציעה לראות את הסרטון של אסתר פרל בטד בענין הזה או לקרוא את הספר אינטילגנציה אירוטית כאשר המטרה היא להחזיק מתח בקשר שלא פוגע במיניות ובמשחקיות.
    אם זה לא עוזר, אז תמיד כדאי לשקול טיפול או חוויה זוגית (נגיד סדנת טנטרה ששמה את הדברים בפרספקטיבה ונותנת כלים חדשים להתמודדות).
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו