מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבוד חשק מיני.הדר04/10/2014
היי.. אני בת 21 ואני עם בן זוג כבר קרוב ל4 שנים.
בחצי השנה האחרונה התחילה לי בעיה שנורא מפריעה לי. פשוט אין לי חשק לסקס
בעבר היינו מקיימים יחסי מין פעמיים שלוש בשבוע. אבל לאחרונה ממש ממש לא מתחשק. אני יודעת שזה מהנה וכיף והכל אבל פשוט לא מתחשק. אני גם לא מגיעה למצבים שאני מאוננת.. פשוט נעלם. ואם התחושה מגיעה היא מגיעה רק כשאני שותה אלכוהול (נשמע עצוב) .
מה אפשר לעשות.. רעיונות.. אולי יש כדורים שמעוררים חשק מיני.. אין לי כבר מושג מה לעשות . מתסכל!
תודה רבה לעוזרים.!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד חשק מיני. - תגובה
לי ראובני06/10/2014הי הדר
האם קרה משהו בחיים שלך שאולי יכול היה להשפיע ולייצר שינוי?
לדוגמא שינוי מקום עבודה
מעבר למגורים משותפים
אולי שינוי באמצעי מניעה?
תרופות שהתחלת לקחת?
שינויים רגשיים יכולים גם כן לייצר שינוי בתחום שנראה טריוויאלי כמו חשק מיני אבל זה בהחלט יוצר שינוי
ממליצה בחום תהליך רגשי עם מטפלת מינית מוסמכת לנסות ולראות מה קרה
אולי אפילו תהליך זוגי שיכול לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרו שינויים..
הדר09/10/2014עברנו לפני כמה חודשים לגור ביחד, לימודים, כן הפסקתי עם גלולות( חשבתי שהן הסיבה לירידה בחשק-מסתבר שלא)
אבל כל השינויים האלו משפיעים לטווח כל כך ארוך?
תודה רבה לך על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרו שינויים.. - תגובה
לי ראובני30/11/2014אני שמחה שהחלפת גלולות במשהו אחר, שפחות משפיע עליך ושלפחות התחום הזה מנוטרל, עכשיו השאלה היא לגבי כל שאר הדברים.מגורים ולימודים מוסיפים מתח מצד אחד, וביטחון מצד שני, זה כמובן משפיע על החשק. מציעה לראות את הסרטון של אסתר פרל בטד בענין הזה או לקרוא את הספר אינטילגנציה אירוטית כאשר המטרה היא להחזיק מתח בקשר שלא פוגע במיניות ובמשחקיות.
אם זה לא עוזר, אז תמיד כדאי לשקול טיפול או חוויה זוגית (נגיד סדנת טנטרה ששמה את הדברים בפרספקטיבה ונותנת כלים חדשים להתמודדות).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)