כאבים בלתי נסבלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בלתי נסבלים
    אביטל
    25/12/2014

שלום לך, אני בת 18 התחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי, עשינו את זה כבר 3 פעמים אבל לא סקס מלא כי פשוט לא יכולתי לתפקד כאב לי נורא, אני מרגישה מין שריפה במהלך הסקס, האם זה טבעי ??? , אולי זה קשור בזה שיש לו איבר מין קטן ?? חשוב לי לציין שלא השתמשנו בקונדום וגם יש לי כאבים בבטן התחתונה כל פעם ביום למחרת.. אני מתביישת ללכת לרופא נשים, ואני ממש מוטרדת בבקשה תעזרי לי אודה לך מאוד, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בלתי נסבלים

הוספת תגובה

• כאבים בלתי נסבלים - תגובה

לי ראובני
    28/12/2014

אם יש כאב אז עדיף לא לקיים יחסי מין כדי לא לייצר התנייה בין כאב לבין חדירה.
    בפועל הפעמים הראשונות עשויות לכאוב, אולם אם את נושמת תוך כדי, מרפה את שרירי רצפת האגן, אזי היכולת שלך להגיע למצב של חדירה ללא כאב עולה.
    אני מציעה לך להתייעץ עם פיזיותרפיסטית לשיקום רצפת אגן.
    עוד משהו שעוזר זה לתת שתן לפני ואחרי כדי לחטא את המקום, למנוע צריבות ואם צריך אז לקחת אסידופלוס, או לאכול יוגרט כדי להגן על המקום ולייצר סביבה של חיידקים טובים שלא מאפשרים דלקות וכ.
    כמו כן, לא כדאי לעשות שימוש בסבונים אינטימיים. הם מאוד מייבשים.
    ממליצה לעשות שימוש בחומר סיכה על בסיס מים כדי לאפשר רטיבות והחלקה של איבר המין.
    כמו כן, באיזה אמצעי מניעה אתם עושים שימוש?
    יתכן שהעדרו מלחיץ ולכן את מכווצת ביותר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אביטל
    28/12/2014

אנחנו משתמשים בלי אמצעי מניעה הוא לא גומר ואם יגמור הוא יידע להשתלט על זה, הבעיה היא שבהתחלה גם מאצבע נורא כאב לי ועכשיו לא, אבל שהוא מכניס את האיבר יש לי שם ממש שריפה ודחף כזה לעשות פיפי .. אני נורא מתביישת ללכת לרופא אשמח אם תציעי לי משהו לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו