יש סיכוי שאשתי תגיע לאורגזמה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש סיכוי שאשתי תגיע לאורגזמה?
    ירון
    17/01/2015

שלום לצוות
    אשתי החלה להנות ממין ולהתקרב לאורגזמה לאחר כעשרים שנה בהן לא התפנתה לכך נפשית בשל קשיי החיים. כעת היא ממש חופשיה וזורמת איתי. הדפוס הוא משחק מוקדם ממש ארוך ומהנה המתמקד במגע ידני מתמשך בדגדגן ובסופו מגע חיצוני של אברי המין, שאחריו היא מבקשת חדירה עמוקה (אנו תמיד על הצד) ונראית נהנית גם בעת שאני בפנים, ללא שום מגע בדגדגן. ברור לי שבצורה זאת אין כל לחץ על הדגדגן, אבל היא לא מאפשרת לי להמשיך לגרות אותה ביד בעת החדירה. מכאן, עד עכשו תמיד אני הקדמתי אותה או שזה הסתיים בלא כלום. כשאני מקדים אותה היא אומרת שחבל שהפסקתי אותה. אני מתוסכל מכך שלהבנתי נטישת המגע בדגדגן לא מאפשרת לה סיכוי לחוות אורגזמה. אבל כשאני שואל אותה על כך היא רק מתרגזת, אומרת שהכל בסדר והדיבורים רק הורסים לה. יש אפשרות שאשה תגורה מספיק כדי לגמור ללא מגע בדגדגן בסיום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש סיכוי שאשתי תגיע לאורגזמה? - תגובה

לי ראובני
    19/01/2015

רבע מהנשים מגיעות לאורגזמה וגינלית, אבל זה מצריך מידת שחרור גדולה והכרות טובה עם הגוף שלה ועם הדרך שלה למיניות מהנה.
    נשמע שאישתך ביישנית ושיש לה קושי לבטא צרכים ורצונות בתחום המיניות.
    מאחר וזה נשמע שזה עולם חדש בשבילה, אולי הדרך היא להעשיר אותו, סדנא, ספרים או סרטי הדרכה יכולים לעשות בשבילה את העבודה
    כמו כן, ביקור משותף בחנות אביזרים למבוגרים יכולה לתת כמה רעיונות או אפילו כמה מפגשים עם סקסולוגית להעשרה ולגיוון ולשלול טראומות או צלקות מן העבר שחסמו אותה בפני מיניות מהנה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשת הבהרה

ירון
    19/01/2015

לי תודה על התשובה המפורטת. "רבע מהנשים מגיעות לאורגזמה וגינלית" הכוונה לממש ממש - נטו - וגינלית (לא כולל המשחק מוקדם) ??? זה בכלל יכול להצליח אצל חלק מהנשים?
    (פרט לכך התכוונת לרבע מכלל הנשים או לרבע מאלה שחוות אורגזמה?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשת הבהרה - תגובה

לי ראובני
    25/01/2015

רבע מכלל הנשים בלבד מגיעות לאורגזמה וגינלית שהוא תוצר ישיר של גירוי וגינלי. הררבה נשים מצליחות להגיע לאורגזמה בזמן חדירה מגירוי דגדגני, ויש המון צעצועים שמכוונים לייצר הנאה דגדגנית בזמן חדירה. שוב, זה תלוי במידת הפתיחות של בני הזוג והרצון שלהם לשחק במיניות ולהנות יחד מעוד דרכים....
    אישה שטרם הגיעה לאורגזמה מעולם, מומלץ שתנסה קודם כל עם עצמה, תתאמן באוננות. ממליצה על הספר המקסים של גילי פליסקין "דברים שרציתי לדעת"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך, לי !

ירון
    25/01/2015

עכשו זה בהחלט ברור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו