קונדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדום
    לינוי
    15/02/2015

שלום רב,
    כאשר קיימתי יחסים עם בן זוגי הוא נכנס אליי עם קונדום ואחרי שגמרתי הוא קם כמה שניות (עשה משהו בטלפון) ושוב החדיר לי. השאלה אם זה בסדר כך לעשות עם הקונדום? הוא לא נקרע או משהו. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדום

הוספת תגובה

• קונדום - תגובה

לי ראובני
    15/02/2015

אני לא יודעת כמה זמן היתה ההפסקה בחדירה
    בגדול, אם הקונדום מחוץ לנרתיק, אז הוא מתייבש ואז נפערים בו סדקים זעירים המספיקים למעבר של תאי זרע ווירוסים שונים העשויים להוביל להדבקה במחלת מין.
    בגדול, ממליצה לבדוק באיזה יום של הביוץ זה היה מבחינתך, האם יש חשש להריון, מפאת ימים לא בטוחים או לא. אם יש חשש, לקחת פוסטינור, אם אין ואתם זוג קבוע, אולי כדאי לעשות בדיקות למחלות המועברות במגע מיני.
    להבא, לא לעשות הפסקות בטח לא בגלל הפלאפון...
    ואם כבר עושים, אז לפחות להחליף קונדום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר להשתמש גם בנורלבו נכון?

אני
    15/02/2015

מצטרפת לשאלה כיוון שהיה לי מקרה דומה ולבת דודה שלי יש בבית גלולת נורלבו..

תודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר להשתמש גם בנורלבו נכון? - תגובה

לי ראובני
    15/02/2015

כן, רק כמובן להקפיד על השעות שבהם זה אפקטיבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו