מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר במשיכה מיניתנועה13/04/2015
היי, אני בת 21. היה לי פרטנר מיני אחד במשך כל החיים, חבר שהיה לי במשך שנתיים. בזמן שהיינו שוכבים לא הייתי מסתכלת עליו, הייתי מסתכלת במראה או עוצמת עיניים ומצליחה לגמור. זה לא שהוא היה ממש מכוער, פשוט נהנתי מהרגע רק כשהייתי בתוך עצמי והפנטזיות שלי.
נפרדנו והבנתי שיש לי בעיה, אני פשוט לא נמשכתי אף פעם לגבר או למגע שלו ומבחינה חיצונית אולי רק מתי מעט שחקנים בקולנוע נראים לי מושכים.
זה מטריד אותי כי יש לי הרבה חשק מיני ואני מאוננת באופן קבוע, אבל אף פעם לא פגשתי מישהו שאני נמשכת אליו פיזית. דרך אגב, גם כשאני מאוננת אני מסתכלת במראה או שאני חושבת על בחורה בסיטואציה מינית עם גבר. (חייב להיות גבר בפנטזיה)
מה זה אומר עליי? הסיטואציה נורא מקשה עליי מבחינת בני זוג, כי אני פשוט לא נמשכת לאף אחד.
אשמח לעצה, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי תענה על שאלה זו
ד``ר ליאורה אברמוב16/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר במשיכה מינית - תגובה
לי ראובני16/04/2015מתוך החלק הראשון שאת מתארת לא עולה בעיני שום בעיה, כלומר זה לגמרי לגיטימי בעיני שבתוך התהליך הזוגי של קיום יחסי מין, יהיו רגעים של התכנסות והתמקדות פנימית, שבה אנחנו עם עצמנו, ואנחנו קשובים ומפנטזים ונמצאים רגע לבד.
לנשים זה אפילו קריטי לחשוב על עצמן ולהרגיש בנוח, כדי לשחרר את הגוף והנפש בכדי להגיע לאורגזמה. זה נהדר.
החלק השני מעורר שאלות
מה קרה שמעולם לא נמשכת לאף אחד?
האם את חוששת?
האם יש זיכרון שמעלה כאב?
האם יש חשש להתמסר לקשר זוגי ולהמשך באופן עוצמתי?
אשמח אם תוכלי לענות וננסה לפתח את זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נועה18/04/2015תודה על המענה.
אני מרגישה הרבה פעמים שאני לא מצליחה לראות את הבן אדם שמולי. אני רואה רק את ההרגשה שהוא נותן לי ומשם אני קובעת אם מתאימה לי הנוכחות שלו או לא.
זה לא רק בזוגיות, זה בכל תקשורת עם בני אדם.
חשוב לי לציין שאני כן מעניקה ומעניקה הרבה למי שנותן לי להרגיש טוב, אבל אני לא מצליחה לראות בהם מעבר לכלי שמשפר לי את ההרגשה ואני צריכה לטפח אותו או לזרוק אותו בהתאם.
יכול להיות שזו הרגשה טבעית? עד כמה זה נורמלי להרגיש ככה?
אני לא יודעת אם זו טעות ואם אפשר בכלל לתקן את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
לי ראובני19/04/2015אני לא אוהבת את המילה לתקן כי זה נשמע שמשהו לא בסדר בך
וכולנו בסדר, אף אחד לא מושלם, אבל לכולנו יש פצעי ילדות, כולנו מושפעים מהבית שגדלנו בו והיחסים שפתחנו עם המשפחה שלנו, ההורים ודמויות משמעותיות אחרות שהיו בחיינו.
אני ממליצה על הספר של הרוויל הנדריקס בהקשר הזה "לבסןף מוצאים אהבה".
גם טיפול יכול לעזור, ללמוד להיות במקום שבו את רואה את האחר, את הצרכים שלו, את הבקשות שלו, את מה שהוא עבורך. גם ברמה המיניות וגם ברמה האינטימית.
זה כל כך חשוב, ואפילו עוד יותר כשאת כה צעירה.
זה נותן הרבה יותר אפשרות לשינוי ולצמיחה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)