מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה עבור לירינת01/05/2015
היי,
אני בטיפול מיני כבר שנה (עם הפסקות) אצל מטפלת מוסמכת
המטפלת שלי , היא אישה נורא מוחצנת, היא כל הזמן מדברת על "לרקוד", היא לובשת חצאיות קצרות, ומשתמשת בלק שחור ואדום שמבהילים אותי מאוד.
טון הדיבור שלה שורף לי באוזניים, ריח הקפה שהיא שותה גורם לי לבחילה, ולדבר איתה על מין נשמע לי מביך נורא.
לא יודעת, היא כאילו נלקחה מאיזשהוא מופע קברט עם המון אורות צבעוניים...
אני, אני בדיוק ההיפך...אין לי עניין בריקודים, התאמת בגדים זה לא הצד החזק שלי, ואני נחשבת לבחורה די מופנמת.
הפער האישיותי הזה בינינו, הוא מאוד מקשה עליי לשוחח איתה. אני מרגישה שהיא לא מסוגלת להבין אותי ולהתחבר לקושי שלי בתחום המיניות.
מה גם, שאני מרגישה סוג של חוסר ביטחון מולה, כי נושא המיניות הוא הצד החלש והפגיע שלי, וזה קשה להיות חשוף כך מול מישהי לא מוכרת ש"שולטת" בתחום.
לפעמים אני מרגישה שהיא סוג של "מודל" שכך צריך להיות, ואולי לזה אני שואפת. אבל מצד שני, אני לא באמת אהיה מסוגלת להיות כמוה. זה באמת גדול עליי..
אני חשה חוסר אונים ובלבול, ואז אני מבטלת פגישות, אבל בסוף חוזרת אליה לטיפול, אולי דווקא כי היא מעלה בי את התהיות האלו. וגם בגלל שהיא סה"כ די חביבה ונחמדה, והתרגלתי אליה כבר..
טוב, אין לי שאלה מוגדרת - אבל אני אשמח אם תוכלי להביע דעתך בתור אשת מקצוע מנוסה, מה עושים עם טיפול כזה?
אין מתגברים על חוסר הביטחון הזה מול המטפלת?
אני פוחדת שהיא תצחק עליי כשאתחיל לדבר איתה "באמת"...
היא גם די צינית ולא נחמדה לפעמים...
תודה מראש :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו בזוגיות כך גם בטיפול
לי ראובני03/05/2015כמו בזוגיות כך גם בטיפול, חייבת להיות התאמה. כאשר יש שונות כה גדולה ביניכן ואת מרגישה שאת מבטלת חלקים בתוכך, זה נשמע כמו נושא לעבודה או לבחירה מחדש. אין נכון או לא נכון, יש רק מה מתאים לך, ונשמע לי שאת תדעי הכי טוב מה את רוצה וצריכה ואת את רואה שזה לא עובד ביניכן, ואת מרגישה שאת "מסרסת" חלקים בתוכך, כדאי לחשוב אולי על שינוי.
הרי הגעת למטפלת מינית מוסמכת ואם אינך יכולה לעבוד איתה על המיניות שלך, מה הטעם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)