מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות + אורגזמהירדן30/05/2015
היי,
יש לי מספר שאלות.. מקווה שתוכלו לעזור לי.
1. הפרשות
יש לי הפרשות בכמויות מאוד מאוד גדולות שמלוות בצבע צהבהב וריח לא נעים (אין גירוד או צריבה) וזה ממש מתסכל אותי. הייתי אצל 2 גניקולוגים, אחד אמר לי להפסיק לאכול מתוק ושזה יעזור (לא עזר) והשני נתן כדורים כי אולי יש פטריה (בגלל שלא שכגבתי עם גבר ואני בתולה הוא לא יכול לעשות בדיקה פולשנית), ופחדתי לקחת כדי שלא יעשה לי פטריות.. יש פתרון לזה? זה נורמלי?? פשוט מתסכל אותי להיות כל הזמן תלויה בתחתוניות והצורך להחליף אותן וגם ביחסים אינטימיים זה פחות נעים... שאני חייבת להיות לפני מקלחת תמיד.
2. אורגזמה
עוד נושא שמאוד מתסכל אותי, אני חושבת שאני לא באמת גומרת. אני מצליחה להגיע לסיפוק אך ורק על ידי התחככות. אציין שלא שכבתי עד כה עם גבר אלא עם בחורות בלבד.. וזה פשוט מתסכל שאני לא מצליחה לגמור ממין אוראלי או מהחזרת אצבע (בכלל החדרות פחות נעימות לי ורק לאחרונה אני מתרגלת לזה ולא סובלת..)
הייתי רוצה להיות נורמלית ולהיות מסוגלת לגמור..
מה אתן יכולות להמליץ לי?? או לעזור לי :(
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות + אורגזמה - תגובה
לי ראובני30/05/20151. הפרשות יכולות להיות קשורות במחזור החודשי, כלומר מעידות על פעילות הורמונלית.
אם את מרגישה שהן יותר מאשר בעבר, אז שווה לבחון את הנושא של קנדידה (המנעות ממתוקים זה רק ההתחלה, זה גם להמנע משמרים ועוד וזה בהחלט לא פשוט).
שנית, להמנע מתחתוניות מבושמות או סבונים וגינליים המחמירים את המצב.
תנסי בימים שאת בבית, נגיד סופי שבוע להמנע ולעבור כמובן לתחתוני כותנה ולא חוטיני.
2. לגבי האורגזמה, שווה שיחה טיפולית עם מטפלת מינית שיכולה לעזור לך ללמוד להכיר את גופך וגם לכוון אותך לקושי, או לשאול את בנות הזוג שלך מה עובד להן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא חוטיני
ירדן30/05/2015יש לכך סיבה ספציפית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא חוטיני - תגובה
לי ראובני30/05/2015מעביר חידקים מפי הטבעת לנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)