כיצד להנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד להנות
    מינה
    14/06/2015

אנחנו זוג בשנות הארבעים מאד פתוח והתקשורת ביננו גבוהה מאד כך גם בעת הסקס ביננו, אני בת 40 ועד לפני שהכרתי את בן זוגי לא הייתי פעילה מבחינה מינית ויחסי מין היו עבורי דבר שולי ולא חשוב, אני מאד רוצה להנות ולחוות את הסקס עם בן זוגי והוא עושה מאמצים רבים לענג אותי בכל דרך. לצערי איני מרגישה דבר לא מצליחה להגיע לריגושים ממגע מחדירה ומכל דרך אחרת , לא חוויתי מעולם אורגזמה , הייתי רוצה לדעתמה ניתן לעשות איך לשפר את הסקס באופן שבו אתחיל להנות ממש ולהגיע לסיפוק פיזי.מבחינת הרוח אני מאד נהנת מהסקס עם בן זוגי והייתי רוצה לדעת מה באמת ניתן לעשות כדי שאחוש גירוי פיזי ואצליח להרגיש כמוהו. יש ביננו אהבה אמיתית וגדולה ואנחנו פתוחים מאד ומתקשרים אחד עם השני בדרגות מאד גבוהות, מה ניתן לעשות? אולי לקבל מספר טיפים איך לגעת ואיפה לגעת? נא עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיצד להנות

הוספת תגובה

• להתחיל באוננות

לי ראובני
    21/06/2015

הדרך הכי טובה להנות ממיניות מרגשת ומשמחת היא להכיר את עצמנו. לדעת מה עושה לנו נעים וטוב. הדרך הכיטו בה לגיע למצב זה היא באמצעות אוננות.
    כשאת מאוננת, את מרחיבה את המנעד המיני שלך.
    את יודעת בדיוק מה מרגישים בזמן אורגזמה.
    זאת דרך להרגיש ראויה מינית.
    ועוד נקודה חשובה ומשמעותית היא הגירוי מיני עבור רוב הנשים הוא חיצוני כלומר בדגדגן ולא בנרתיק כלומר בחדירה ולכן צריך לחשוב איך בסקס זוגי, גם במהלך חדירה את מגרה את עצמך דגדגנית באצבעות או באמצעות ביצת רטט וזה עושה לך נעים וטוב בתוספת לחדירה.
    עוד דרך להרחיב את המנעד המיני היא באמצעות ספרים וסרטונים.
    לדגמא הספר סקס עכשיו
    או סרטונים של בטי דודסון - יש להשיג רבים מהם ביו טיוב
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו