מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיצד להנותמינה14/06/2015
אנחנו זוג בשנות הארבעים מאד פתוח והתקשורת ביננו גבוהה מאד כך גם בעת הסקס ביננו, אני בת 40 ועד לפני שהכרתי את בן זוגי לא הייתי פעילה מבחינה מינית ויחסי מין היו עבורי דבר שולי ולא חשוב, אני מאד רוצה להנות ולחוות את הסקס עם בן זוגי והוא עושה מאמצים רבים לענג אותי בכל דרך. לצערי איני מרגישה דבר לא מצליחה להגיע לריגושים ממגע מחדירה ומכל דרך אחרת , לא חוויתי מעולם אורגזמה , הייתי רוצה לדעתמה ניתן לעשות איך לשפר את הסקס באופן שבו אתחיל להנות ממש ולהגיע לסיפוק פיזי.מבחינת הרוח אני מאד נהנת מהסקס עם בן זוגי והייתי רוצה לדעת מה באמת ניתן לעשות כדי שאחוש גירוי פיזי ואצליח להרגיש כמוהו. יש ביננו אהבה אמיתית וגדולה ואנחנו פתוחים מאד ומתקשרים אחד עם השני בדרגות מאד גבוהות, מה ניתן לעשות? אולי לקבל מספר טיפים איך לגעת ואיפה לגעת? נא עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתחיל באוננות
לי ראובני21/06/2015הדרך הכי טובה להנות ממיניות מרגשת ומשמחת היא להכיר את עצמנו. לדעת מה עושה לנו נעים וטוב. הדרך הכיטו בה לגיע למצב זה היא באמצעות אוננות.
כשאת מאוננת, את מרחיבה את המנעד המיני שלך.
את יודעת בדיוק מה מרגישים בזמן אורגזמה.
זאת דרך להרגיש ראויה מינית.
ועוד נקודה חשובה ומשמעותית היא הגירוי מיני עבור רוב הנשים הוא חיצוני כלומר בדגדגן ולא בנרתיק כלומר בחדירה ולכן צריך לחשוב איך בסקס זוגי, גם במהלך חדירה את מגרה את עצמך דגדגנית באצבעות או באמצעות ביצת רטט וזה עושה לך נעים וטוב בתוספת לחדירה.
עוד דרך להרחיב את המנעד המיני היא באמצעות ספרים וסרטונים.
לדגמא הספר סקס עכשיו
או סרטונים של בטי דודסון - יש להשיג רבים מהם ביו טיוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)