פחד מאינטימיות ורופא נשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מאינטימיות ורופא נשים
    שירי
    28/06/2015

יש לי חברה טובה שנשואה כבר 6 שנים. יש לה קושי רב הקיום יחסים עם בעלה. היא מעולם לא קיימה לפני. היא מפחדת מבדיקות גנקולוגיות ולא מוכנה ללכת לרופא נשים. היא מאוד רוצה תינוק וזה בעיה. היא מתביישת לדבר על זה. איך ניתן לעזור לה? היא בת 32. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וגינסמוס

לי ראובני
    29/06/2015

שלום
    נשמע שהיא זקוקה לטפול מיני בתחום של וגינסמוס
    מציעה את עזרתי באזור בנימינה אם מתאים לה
    מוכנה להמליץ לה בפרטי על מטפלים מעולים באזורים אחרים באזור מגוריה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מטפלים בוגינזמוס?

שירי
    30/06/2015

היא לא מוכנה שיגעו בה. בעלה הוא ידיד טוב שלי בעבודה והוא סיפר לי הכל. הוא מיואש ורוצה להתגרש. הסבלנות נגמרה לו. הוא רוצה להיות אבא בשנות השלושים שלו ולא לחכות לגיל 40 פלוס. הוא מאוד אוהב אותה וחשב שזה ישתנה אבל היא אישה כל כך סגורה עם עצמה. האם הטיפול הזה הוא שיחות או שהיא צריכה להתפשט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול מיני הוא בשיחות

לי ראובני
    12/07/2015

כמו טיפול פסיכולוגי
    רק מדברים אבל השיח מכוון לנושא המיניות
    אם יש צורך בשיתוף אנשי מקצוע נוספים כמו פיסיותרפיסטית לשיקום רצפת אגן אז זה נעשה בחצי לבוש
    כמו גם בדיקות גיניקולוגיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו