ליאורה אברמוב והמטפלת לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאורה אברמוב והמטפלת לי
    שירי
    01/07/2015

החברה שלי הגיעה אלייך לטיפול מיני באיכילוב כשהיא כולה מפחדת מבדיקות גניקולוגיות. ואת ישבת בחדר עם גבר שלא יודעת מה תפקידו וביקשת ממנה להתפשט ולעשות לה בדיקה גנוקולוגית . זה הלחיץ אותה היא התתילה לבכות וברחה מהמרפאה שלכם. עכשיו מאוד קשה לי לשכנע אותה ללכת לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליאורה אברמוב והמטפלת לי

הוספת תגובה

• ליאורה אברמוב והמטפלת לי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/07/2015

בית חולים איכילוב הינו בית חולים מוכר להדרכה של האגודה לטיפול מיני
    ולכן יש עוד רופאים מומחים שמתמחים ולומדים טיפול מיני
    נשים שקשה להן הסיטואציה יכולות לבקש לשבת איתי לבד ותמיד הבקשה מתקבלת ברצון.
    חברתך צריכה טיפול מיני וצריכה ללמוד ולהתמודד עם הקושי שלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאורה אברמוב

גל
    07/07/2015

את לא הצגת את האפשרות שהגבר ייצא צהחדר. יתירה מזה את אפילו אל הצגת מיהו. את לא יכולה לדרוש מאישה עםוגינזמוס קשה לעשות לה בדיקה גנוקולוגית בפעם הראשונה שהיא באה אלייך. את גם הקנטת אותה ואמרת לה שהיא לא תוכל להיות.בהיריון. היא בחיים לאתחזור אלייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החברה הזו זו אני

גל
    08/07/2015

אני זו שהגעתי אלייך למרפאה. אני זו שנכוויתי ממך .למזלי הרב הגעתי למרפאת פוריות עם צוות נפלא שעזר לי להתגבר על הבעיה והיום אני חובקת ארבעה ילדים.מקסימים ונהנית מסקס עם.בן הזוג שלי. את קרה ומנוכרת. את באה מאסכולה רפואית ולא פסיכולוגית. אני לא מבינה מה לך ולטיפול ריגשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו