מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ללי ראובניגל12/07/2015
אם תגיע אלייך אישה עם וגינזמוס קשה. האם תשלחי אתה לבדיקה גנוקלוגית בפעם הראשונה כשכולה מפוחדת מבדיקות כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי ראובני - תגובה
לי ראובני12/07/2015אני מבינה שהיתה לך חוויה לא נעימה לפני כמה שנים.
אין נכון או לא נכון בתוך הסיפור הזה, יש רק מה מתאים לך.
בגדול, הצורך בבדיקה גיניקולוגית הוא משמעותי בתחילת הדרך כדי לשלול בעיה רפואית ולוודא שאכן בכך מדובר.
כמובן שהכל צריך להעשות בתיאום עם המטופלת, הרי מטופלת איננה בובה שנשלחת מכאן או לשם.
הרעיון הוא לעשות את הדברים בקצב הנכון.
ולכן, כדאי להבחין בין וגינסמוס לבין וסטיבולודניה לדוגמא או בעיה פיזית אחרת, אבחון גיניקולוגי מדויק הוא משמעותי.
כאשר מגיעה מטופלת ואומרת אני וגינסטית, כלומר קבלה אבחון בעבר, ברור שאין צורך באבחון נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל לשלול בעיה רפואית ניתן
גל20/07/2015לעשות גם אולטראסאונד בטני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל לשלול בעיה רפואית ניתן - תגובה
לי ראובני20/07/2015הכוונה לשלול משהו שקשור במבוא הערייה כמו וסטיבולודיניה או תגובה של הנרתיק (כייוץ לא רצוני קרי וגינסמוס) זה לא קשור לחלל הבטן לכן אולטרסאונד לא רלוונטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרי הבחורה באה בגלל שהיא מפחדת וקשה
שירי22/07/2015לה לקיים יחסים אז את עוד הולכת להפיל עליה בדיקה גנוקולוגית. איך את רוצה שמישהי כסו תבוא אלייך לטיפול?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרי הבחורה באה בגלל שהיא מפחדת וקשה - תגובה
לי ראובני22/07/2015יקרה,אף אחד לא מפיל על אף אחד בדיקה גיניקולוגית
אבל לפעמים צריך עזרה של רופא/ת לצורך אבחון
כדי לקבוע את הטיפול המתאים ביותר
אני לא אטפל בבחורה הסובלת מוגינסמוס כמו בבחורה הסובלת מוסטיבולודיניה.
זה קריטי לדייק את האבחון ולפיו את הטיפול.
בדיקה גיניקולוגית איננה מחויבת בפולשנות פיזית.
וסטיבולודיניה מאובחן מבחוץ למבוא הערייה.
וכמובן שהמועד/עיתוי לבדיקה נקבע על ידי המטופלת.
אני יכולה רק להמליץ.
בדיוק כמו ביחסים, התהליך הוא החשוב, אנחנו לא ישר קופצים למיטה אם אנחנו רוצים קשר, אנחנו קודם כל מבססים אמון, מכירים, עושים חוזה, תיאום ציפיות ורק אח"כ אנחנו מגיעים בהדרגה לאזור האינטימי.
קפיצה למים עמוקים מדי בוודאי שתהיה הרסנית וקשה.
לא זאת המטרה.
אני מקווה שעכשיו זה בהיר יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יקרה
גל25/07/2015ניכר בתשובתך שיש בך רגישות למטופלות. לצערי, במקרה שלי הייתה קפיצה למים עמוקים שזרקה אותי רחוק והגדילה את הצלקת שבי. מזל שזה כבר מאחוריי. חבל שלא פגשתי בך אז. את סקסולוגית? האם את גם יושבת עם רופא ומקבלת מטופלות או שאת מפנה אותן מחוץ לקליניקה שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יקרה - תגובה
לי ראובני29/07/2015אני עובדת בקליניקה בתל אביב ובבנימינה
את מוזמנת לשוחח עמי בטלפון
אנסה להסביר על התהליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)