חששות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חששות
    אנה
    18/07/2015

שלום , אני בת 17 ויש לי כמה חששות לגבי הגוף שלי ואני לא יודעת אם אני צריכה ללכת לבדוק את זה .
    הפטמות שלי הן מאוד גדולות מהממוצע ואפילו כמעט בגודל של כל החזה עצמו. האם זה נורמלי ? אני מאוד מתביישת שחבר שלי יירתע מכך .
    השפתיים באיבר המין שלי מאוד גדולות וגם בצבע מאוד כהה ואני מרגישה שזה חריג, זה אפילו כואב לי ומפריע לי כשאני עם גינס צמוד .

האם זה נורמלי ? אני צריכה ללכת לגניקולוג לבדוק את זה ? מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חששות

הוספת תגובה

• חששות - תגובה

לי ראובני
    19/07/2015

אנה יקרה,
    אני לא יודעת מה הקנה מידה שלך לנורמלי, אבל בגדול, אין שום איבר אינטימי או שלא, שהוא דומה באופן מוחלט בין אנשים, לא האף, לא העיינים, לא השיער, לא הפטמות ולא השפתיים התחתונות. העניין הוא שאנשים נוטים לראות בפורנו סוג של סטנדרט ולכן זה מצייר תמונה לא מציאותית של איך דברים נראים במציאות.
    אם את משווה עם חברות אז אולי תרגישי שונה ועדיין המדגם אינו משקף את כל הסוגים!
    מציעה לך בחום, לאהוב את הגוף שלך כמו שהוא, לכבד אותו ולהנות ממנו.
    אם יש לך ספק, את מוזמנת לפנות לרופא נשים לשאול בעניין.
    כמו כן, את מוזמנת לבחון האם מידת האהבה של בן זוגך אליך תלויה במראה איבריך האינטימיים או לא.
    יתכן שתהיי מופתעת ממידת הקבלה שלו אותך כמו בלי הבחינות הללו.
    בצהלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו