מחזור של דם קרוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור של דם קרוש
    טל
    25/07/2015

שלום,
    לפני מספר חודשים התחלתי ליטול תוסף לציתין בהמלצת קוסמטיקאית מאחר ויש לי המון מיליומים בפנים- ראשים לבנים קטנים כאלה. הלציטין עזר, אבל אז המחזור שלי איחר במשך כמעט 3 שבועות- עד אז הוא היה סדיר, ממש 28/5. לא רק שהוא איחר, אלא יצא מן דם קרוש ושחור כזה ובכמות מועטה. החלטתי להיבדק אצל רופא נשים ושבועיים וחצי לאחר מכן, בדיוק ביום הבדיקה, קיבלתי שוב מחזור, הפעם בכמות וצבע דם נורמלי. הרופא אמר שכמות הדם שלי נורמלית, הוא עשה לי בדיקה ואמר שהכל תקין והמליץ להפסיק ליטול לציטין, לנהל מעקב במשך 3-4 מחזורים ולחזור אליו, אבל המחזור נעצר לאחר יומיים וחצי כשבדרך כלל הוא נמשך 5 ימים.
    לאחר המחזור הזה, נטלתי גלולת פוסטינור, המחזור שלי שוב איחר בכמעט שבועיים- ועכשיו שוב יוצא דם קרוש ומוזר כזה ובכמות קטנה.
    אני רוצה לציין שאני לא נוטלת גלולות באופן קבוע והשימוש בגלולת פוסטינור היה חד פעמי. בנוסף, בשני מחזור הדם הקרושים היו לי תסמינים רגילים לפני מחזור- מעט דימום, קצת כאבי בטן וחזה כואב- כמו שתמיד יש לי.
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור של דם קרוש

הוספת תגובה

• מחזור של דם קרוש - תגובה

לי ראובני
    28/07/2015

ד"ר אמרמוב כרגע בחופשה אז אני עונה על שאלה שהיא אמורה עליה, רק כדי לתת מענה ראשוני אך אני ממליצה לפנות לרופא נשים.
    מתוך מה שאת מתארת נשמע שאי אפשר לדעת ממה הדם הקרוש, מהפוסטינור או מהתרופה לכן מציעה כמו הרופא לחכות ולחזור לתרופה בהמשך כי אולי מדובר בתופעת לוואי שלה
    בגדול דימום ווסת לא אמור להיות קרוש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו