אין חשק לסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין חשק לסקס
    שיר
    24/08/2015

שלום רב
    אני בת 31 ונשואה 11 שנה עם הגבר הראשון איתו קיימתי יחסי מין
    לבעלי יש חשק לסקס והוא מתלונן הרבה שאני לא מספיק "סקס", הוא יכול לקיים אפילו פעמיים ביום ואם לא היה סקס יום או יומיים הוא נלחץ ונעלב ואפילו תופס מרחק.
    הבעיה היא שלי אין חשק מטורף ולעולם איני יוזמת. רק הוא יוזם ואני בדרך כלל תמיד זורמת.אך אם אני ממש עייפה אני עושה את זה בחוסר חשק. לא יודעת מה הפתרון כי פשוט אין לי חשק בטירוף וזה פוגע ביחסים בינינו כי לי זה פחות חשוב ולו זה מאד חשוב
    מה עושים במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין חשק לסקס

הוספת תגובה

• אין חשק לסקס - תגובה

לי ראובני
    26/08/2015

הרבה פעמים פערים בצרכים נובעים מתוך מאבקי כוחות ורצון להגיד אני רוצה יותר, אני רוצה כך, תספק/י אותי....
    הביטוי הוא בכעסים ובמתחים בתוך הסקס.
    ממליצה בחם על טיפול זוגי מיני לצאת מתוך הפלונטר ולבדוק מה באמת הצורך והאם מיניות יכולה לאזן או לא.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

שיר
    27/08/2015

אני מעוניינת בטיפול זוגי מיני אך בעלי לא כל כך מת על הדברים האלה
    מבחינת תשלום: כמה צריך לשלם בשביל שעת טיפול (פחות או יותר )
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך - תגובה

לי ראובני
    02/09/2015

טיפול מיני במרפאה ציבורית הוא יחסית זול ונגיש, במרפאה פרטית הוא כמובן גבוה יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני פנייה לטיפול

ד"ר אילן בירן
    14/11/2015

כדאי שתבררי 2 דברים:
    1. אם את יודעת לאונן וכך להשיג אורגזמה - לימדי לאונן בחברת בעלך ולמדי אותו לגרות אותך באותה הדרך לפני או תוך כדי החדירה. אם אינך גומרת באוננות - מוטב שתלמדי לענג את עצמך.
    2. אם החשק המיני שלך נמוך מאד - כדאי שתבדקי (בעזרת רופא/ת המשפחה שלך) את רמת הורמוני המין בדמך, כולל טסטוסטרון.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו