האם בת הזוג נמשכת אלי??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם בת הזוג נמשכת אלי??
    ליאור דוידי
    30/08/2015

היי. יש לי בת זוג 7 חודשים. אנחנו בקשר אינטנסיבי מרגע תחילת הקשר וישנים ביחד בכל יום מתחילת הקשר. תדירות הסקס שלנו הוא 1-2 לשבוע. וגם כאשר אנו עושים סקס מרגיש לי שזה מאולץ וחסר תשוקה וכאילו "עושה לי טובה" או "נותנת לי" כי מפחדת שאם לא אקבל אז אהיה מתוסכל ואף אולי הקשר שלנו יסתיים. מחשבה זאת נובעת מהסיבה שאיני רואה תשוקה או רצון עז מצידה לקיום יחסי מין וגם כאשר אנו מקיימים יחסים היא אינה רטובה ורק לאחר החדירה איבר מינה נהיה רטוב מעט. כמעט תמיד היא גומרת אך לדעתי זה מאוד טכני . מאוד יכול להיות שאני טועה וזה נובע מחוסר ביטחון שלי אך אני חושש שאני צודק והיא לא הכי נמשכת אלי. אשמח לשמוע חוות דעת על סמך מה שכתבתי. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם בת הזוג נמשכת אלי??

הוספת תגובה

• האם בת הזוג נמשכת אלי?? - תגובה

לי ראובני
    30/08/2015

נשמע שאתה צריך לדבר איתה על היחסים ביניכם, ולא כאן... אין שום אפשרות לדעת מה החוויה שלה, או מה מטריד אותה, בעיקר צריך לשפר את התקשורת ביניכם כדי שההנאה תהיה משותפת והדדית ולא חד כיוונית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו