לא מרגישה כלום בחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מרגישה כלום בחדירה
    לתשובתך אודה
    30/08/2015

שלום, מזה מספר שנים איני מרגישה כלל את איבר המין של בעלי כשהוא בתוכי. יש לנו שני ילדים. לדעתי הלידות הרחיבו לי את האזור וכך היות ואני התרחבתי בנרתיק כלל איני חשה אותו בתוכי. בעלי כל הזמן רוצה סקס. כל יום. אני חשה אונס מעצם העניין שאיני מרגישה כלום. תסכול גדול. פעם אחר פעם. מקיימת יחסים איתו. מחכה שיגמור. נכנסת למקלחת ודואגת לעצמי. עצוב לי מאוד שזה המצב. אני בת 30 ואנחנו 8 שנים יחד. מה אפשר לעשות? אין לי שום תחושה כשהוא בתוכי. אני אדם מיני, כל הזמן מפנטזת ולא מממשת. האם יש פיתרון לכך שהנרתיק התרחב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מרגישה כלום בחדירה

הוספת תגובה

• לא מרגישה כלום בחדירה - תגובה

לי ראובני
    02/09/2015

אפשר להחזיר נרתיק למצב של כמעט לפני לידה בהתעמלות, כגון פילטיס סטודיו סי וכו
    בגדול נשמע שמעבר לגודל יש תחושת נמלול? העדר תחושה? האם אצבעות את מרגישה בתוכך?
    האם את יכולה לשתף את בן זוגך שאת עוברת שינויים בגוף ואת זקוקה למגע אחר?
    אולי שינוי בתנוחות? אולי תנוחות בהן את למעלה או שיש חדירה עמוקה יותר כגון "דוגי סטייל"?
    תקשורת מינית טובה היא מפתח להנאה בראש ובראשונה ואם את לא מצליחה להנות לידו ואיתו זה לא קשור רק למבנה האנטומי שלך אלא לקשר שלכם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו