מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת מה לעשות..אנונימית15/11/2015
שלום,
אני בזוגיות כבר 6 וחצי שנים, בשנה האחרונה התחתנו.
בן הזוג שלי הוא החבר הרציני הראשון שלי וגם הראשון ששכבתי איתו, אדם הכי מדהים שיש! הוא מתייחס אלי כמו מלכה, הוא עזר לי לבנות את הביטחון שלי ותמיד היה שם בשבילי, הוא החבר הכי טוב שלי! ומבחוץ הכל נראה מושלם...
הבעיה היא שאני לא מרגישה את הרגשות העזים שהייתי רוצה.. זה כבר קרה בעבר, בעיקר כאשר אני או הוא היינו נוסעים לתקופה לחו"ל, החזרה הייתה קשה לי, אבל תמיד חשבתי לעצמי שהוא האדם המושלם להזדקן איתו ושהרגשות יחזרו, זה אכן קרה פחות או יותר..
היינו עכשיו בתאילנד חודשיים והרגשות (או יותר נכון אי הרגשות) התחילו להשתולל, גם כל האנשים היפים והמושכים והאווירה שם גם גרמו לי לבלבלות...
אני מאוד אוהבת אותו, ומאוד מחוברת למשפחה שלו (אמא שלו היא כמו אמא בשבילי) ולחברים.
אנחנו שוכבים מעט, אין לי חשק, אבל אני חולמת לפעמים על זה שאני ממש רוצה לשכב עם זרים. יש לי הרבה מחשבות על חיים חדשים ועל היכולת להיפגש עם גברים ולהתרגש מחדש.. אני רוצה להיות מאוהבת בו ורק בו אבל זה לא קורה... יכול להיות שאני ב"כלוב זהב", הכל מושלם בכיכול אבל לא באמת... מפחדת להגיע למצב שאני עם ילד ומרגישה כלואה ועוד יותר, לגרום פגיעה בילד שיכולתי למנוע... מצד שני לא רוצה לפגוע בבן זוג ובמשפחה ולעשות מהלך שאתחרט עליו אח"כ..
חשבתי ללכת לפגוש פסיכולוגית, יש דרך לגרום לעצמי להתאהב ולהימשך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מה לעשות.. - תגובה
לי ראובני16/11/2015מתוך מה שאת כותבת קשה להבין האם בעבר היו לך רגשות עזים כלפיו שהלכו ונשחקו (כמו שקורה אצל רבים וטובים) או שמעולם לא היו והנישואין היו יותר כמו דרך לייצר בית, עוגן. בכל מקרה אלו נושאים שטיפול יכול לעזור בהם, לעשות סדר בראש ולהרגיש טוב יותר לגבי עצמך.
מאחלת לך הצלחה בהקשבה עצמית ולתת לעצמך זמן לבחון דברים לפני שעושים ילד
אין ספק שזה משמעותי וחשוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)