חוסר חשק מיני בגיל 40

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני בגיל 40
    מוריה
    22/11/2015

בוקר טוב, מבקשת עזרה, , אני מאוד מתוסכלת... בת 42 בעבר הייתי נהנת +++ מיחסי מין עם בעלי היקר, אוהבת אותו מאוווד, הוא אהבת חיי... פשוט החשק המיני ירד בצורה מאוד מאוד משמעותי.. (לא יודעת איך להסביר את זה!!!), פעם אני היא זו שהייתה משגעת אותו... והיום הוא מקבל מימני סקס פעם בשבוע... וגם אני צריכה לשכנעה את עצמי... ולשחרר... חשוב לציין כי כשאנחנו מקימים יחסים אני בעננים... אבל כשבא הרצון לפעם נוספת (ביום אחר)... אני ממש מראה לו את כל הסימנים של... לך לישון לא בא לי... הוא כל הזמן אומר לי שהוא מת עלי... ויש בינינו אהבה וחברות מאוד גדולה... אבל אם זאת גם כל הזמן אומר כמה חסר לו המגע המיני איתי וכמה שזה חשוב לו... אני יודעת כמה זה חשוב לזוגיות אבל אני לא מצליחה לחזור להיות כמו פעם... האם יש איזה טיפול לעורר את החשק המיני?? אני ממש מתוסכלת... (חשוב לציין כי אני מקבלת וסת באופן סדיר).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני בגיל 40

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני בגיל 40 - תגובה

לי ראובני
    22/11/2015

מוריה יקרה,
    אני מבינה שאת כותבת בעניין הווסת כי את יודעת כי תופעות של גיל מעבר עשויות לעשות שינוי בחשק המיני
    אבל בעצם כל שינוי בחיים יכול להוביל לשינוי בחשק
    שינוי במקום העבודה
    שחיקה
    חוסר שעות שינה
    חוסר בפעילות גופנית
    קשיים רגשיים עם אמא/אבא/חברה טובה....
    שווה לחשוב בצורה מערכתית על חייך
    מה השתנה
    ממה אינך שמחה
    מה יכול לעזור לך לעשות שינוי כללי ולהיות מאושרת וחיונית כבעבר
    לא ציינת האם יש לכם ילדים או לא ואיך הם נכנסים לתמונה
    נשמע שחשוב לשים לב גם לנקודה זו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו