ירידה בחשק המיני לאחר שימוש בתרופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בחשק המיני לאחר שימוש בתרופה
    אנונימי
    03/02/2016

לפני כשנתיים התחלתי לקחת טיפול תרופתי,מאז התחילה לי בעיה חמורה,בתקופה שלפני הטיפול הייתי נמשכת לנשים רואה אותן והגוף שלי היה מגיב בדחף מיני והכל היה בסדר, מאז התחלת הטיפול התרופתי (מלפני שנתיים) אני רואה נשים והגוף שלי לא מגיב אני לא נמשכת כמעט ומרגישה שהתגובה הגופנית שקשורה בתשוקה גופנית לנשים ירדה לרמה נמוכה מידי, כלום לא עושה לי את זה כמו פעם,נגיד ויגלו שיש לי בעיה הורמונלית ,האם טיפול בבעיה ההורמונלית יכול לפתור את המצב ולהחזיר את המיניות כפי שהייתה פעם?האם אפשר לעשות משהו?,התייעצתי עם הרופא המטפל והוא אמר שיכול להיות שזה מהכדורים אך גם יכול להיות שלא ואין לו תשובה בנושא,מה יכול להיות הגורם לדבר הזה?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות לאחרונה - תגובה

לי ראובני
    03/02/2016

טיפול תרופתי ממשפחת SSRI הרבה פעמים גורם לירידה בחשק המיני.
    ממליצה לך לבדוק החלפה של תרופה אצל רופא.
    לפעמים אפילו החלפה לSNRI יכול לעזור
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות לאחרונה

אנונימי
    04/02/2016

לא נראה לי שמדובר בחשק מיני אלא ביותר מזה,לדעתי האי משיכה שקרתה לאחרונה היא סוג של א מניות שקרתה במהלך החיים, מי יכול להחזיר את המצב לקדמותו ?,יכול להיות שזאת בעיה הורמונלית ולא כתוצאה מהכדורים? למי אני פונה שיפתור את הנושא ,הרופא המטפל לא מוכן להחליף לי את התרופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות לאחרונה - תגובה

לי ראובני
    07/02/2016

בשביל לענות על השאלה הזו צריך יותר פרטים
    תעסוקה
    שינויים בחיים באופן כללי
    ממליצה לבדוק את זה בטיפול מיני קצר כדי להבין מה קרה ואם יש דרך לשנות בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות לאחרונה

אנונימי
    07/02/2016

מצב משפחתי: רווקה גרה עם ההורים והאחים.
    תעסוקה:סיימתי תיכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות לאחרונה - תגובה

לי ראובני
    08/02/2016

כמו שאמרתי ממליצה לפנות לטיפול לאבחון מקיף יותר
    לנסות להבין מה קרה, איך משפיעה התרופה/ מחלה על מצבך הרגשי והמיני
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו