מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בחשק המיני לאחר שימוש בתרופהאנונימי03/02/2016
לפני כשנתיים התחלתי לקחת טיפול תרופתי,מאז התחילה לי בעיה חמורה,בתקופה שלפני הטיפול הייתי נמשכת לנשים רואה אותן והגוף שלי היה מגיב בדחף מיני והכל היה בסדר, מאז התחלת הטיפול התרופתי (מלפני שנתיים) אני רואה נשים והגוף שלי לא מגיב אני לא נמשכת כמעט ומרגישה שהתגובה הגופנית שקשורה בתשוקה גופנית לנשים ירדה לרמה נמוכה מידי, כלום לא עושה לי את זה כמו פעם,נגיד ויגלו שיש לי בעיה הורמונלית ,האם טיפול בבעיה ההורמונלית יכול לפתור את המצב ולהחזיר את המיניות כפי שהייתה פעם?האם אפשר לעשות משהו?,התייעצתי עם הרופא המטפל והוא אמר שיכול להיות שזה מהכדורים אך גם יכול להיות שלא ואין לו תשובה בנושא,מה יכול להיות הגורם לדבר הזה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות לאחרונה - תגובה
לי ראובני03/02/2016טיפול תרופתי ממשפחת SSRI הרבה פעמים גורם לירידה בחשק המיני.
ממליצה לך לבדוק החלפה של תרופה אצל רופא.
לפעמים אפילו החלפה לSNRI יכול לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות לאחרונה
אנונימי04/02/2016לא נראה לי שמדובר בחשק מיני אלא ביותר מזה,לדעתי האי משיכה שקרתה לאחרונה היא סוג של א מניות שקרתה במהלך החיים, מי יכול להחזיר את המצב לקדמותו ?,יכול להיות שזאת בעיה הורמונלית ולא כתוצאה מהכדורים? למי אני פונה שיפתור את הנושא ,הרופא המטפל לא מוכן להחליף לי את התרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות לאחרונה - תגובה
לי ראובני07/02/2016בשביל לענות על השאלה הזו צריך יותר פרטים
תעסוקה
שינויים בחיים באופן כללי
ממליצה לבדוק את זה בטיפול מיני קצר כדי להבין מה קרה ואם יש דרך לשנות בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות לאחרונה
אנונימי07/02/2016גיל: 19
מצב משפחתי: רווקה גרה עם ההורים והאחים.
תעסוקה:סיימתי תיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות לאחרונה - תגובה
לי ראובני08/02/2016כמו שאמרתי ממליצה לפנות לטיפול לאבחון מקיף יותר
לנסות להבין מה קרה, איך משפיעה התרופה/ מחלה על מצבך הרגשי והמיני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)